Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te tudod, de salekút sem homokos ha jól tudom ...na jó éjtet
Már beszerelkeztem, itten van minden cuccom, B-and-i-val elnézünk sóskútra... Solymár annyira nem szimpatikus, tudod, az agyagos púdert annyira nem komázom... A homokban lehet túrni, "gond" nélkül.. Monoron múlt hétvégén olyat sikerült, hogy mp-ig jött be a homok a sisakomba, fogalmam sincs, hogy sikerült, leporoltam magam, oszt tovább.. Sztem kemény talajon nem lenne ekkora mákom...
....holnap jó lángosozást
Délelőtt 4 autót kell átkerekeznem, aztán kaja, és utána kiszököm solymárra sztem, gyere ki te is gyorsaságifutómíves
Leült a cselekmény...sztem én is alszom egyet. Holnap lehet, hogy lemotorozunk párommal a Balcsira lángost enni...
Honlap akkor pihiztek? Öööö holnap..
...
Jóéjt! Az Orákula legyen veled...
Jó éjt mindenkinek ,menek alunni ,mátrixkán jót tudok,még sose láttam egyetse végig.... .
A genya, aszt nem is szólt.. Kiakartam próbálni ma a futóművet, sztem 1 kicsit gyorsaságis lett, majd holnap kiderül..
Max. a ringre megyek sóskút helyett...
ződ ultra a legjobb,de ez itt sárga
Ultra zsír a videó, jól nyomja a rájder is...
cirkusi motris az nagyon kép lett
Olvass (lapozz) vissza, szalagon motorozok, meg Borsónak csapja a szelet egy minilovag, ilyesmik. Jó képeket csinált Nyulam azzal a kis vacak géppel.
Jóóó
...nem, hol vannak?
ez jó....mari Csolnokon oktatott, csak nekem kellett melóznom, 12ig aztán inkább Bugyiba mentem
Gondoltam végre má megnézem azta lakóparkot, amit építesz, nem volt életbevágó... 1ébként első slickel is körbemotorozom holnap a crf huszárt... Tóth "Mari" nem bugyin volt?
Hát van rólad 3 felvétel, meg rólam egy jó szar, pont mikor az első körben még "bemelegítek", a lehető legkisebbeket ugrom, és negyedgázon megyek

A képeket láttad, amit betettem ma ide?
a vidijóknál maga mega
maga nem viccelt, felrakta de ha mondjátok, hogy forgatás van,nem lazsáltam volna ....jól felvett az asszonykád, neki érte
Hun a vidi
Többször is próbálkoz6nál naaaaa
Jóéjt, Kakukkovics!