Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

estéket meg csókolomok
Ma én is nagy tervekkel keltem, de nem lett lakás kitakarítás belőle!

Kis ide-oda menegetés, hugimmal fagyizás, pályanézés volt csupán. Holnapra pedig azt tervezem ,hogy sóskúton Ferozzo kerekeit leeresztem, hátha nem lesz gyorsabb a kiskerti zöldségével..

Annyira azért nem sajnállak azért, ha pályáztál, inkább irigyellek
hát aki beleteszi a 12.9-et, annak gratulálok
előbb talán utána kéne nézni, mi mit jelent
Hja, lakóbusz... Csak a meddiget ne kérdezd meg, folyamatosan azon kattogok, melyik ujjamat harapjam le...
Ki kell hozni a gyereket is
Csak nehogy egy nagyobb ugrás után kezedben maradjon a kormány...
A kis krapekot asszem Kovács Ádámnak hívják és nagyon édesen és részletesen magyarázta mind az 5! évével, hogy hogyan kell menni, és ugratni, hogy ne álljunk fejre
Kösz a gratulációt . Pont határeset asszem. Kicsit elhúzódott az ultrahang, ezért késtem le ma mindent
Sziasztok! Ha jól emlékszek nemrég linkelt be vki egy oldalt, ahol fel volt sorolva negyon sok krossz/enduro pálya. Min.30 pálya volt, vmi google-os vagy gmail-es oldalon. Aki tudja linkelje be még1szer légyszi!
KTM-ben asszem 10.9-es csavar van ott, sztem TM-be is legalább olyan kéne.
Azért jó a gyenge csavar, mert nem más enged. Úgyhogy jó az úgy ahogy volt...
Cija
sokkal... nagyon kótyagos a fejem még a tegnapi pályázástól elszoktam tőle és ma reggelre az izmaim egy része visszatalált eredeti helyére és formájába, de a fejem még nehéz volt
most jól esett a friss levegőn csak ülni, nézni, ahogy a srácok ugrálnak és bambán semmittenni
te ma merre jártál
meg se kisérelem visszaolvasni azt az 500 oldalt
Miután meglocsoltam színíg a tankot, nem sokat mentünk utána a pályán már, asszem... nem sikerül nekem oly sokat kihajtani belőle, ugyhogy talán már 0,2literrel is lehet benne kevesebb
Nekem nincs lakóbuszom vazzzeg (kinek mén a bolt?), ezért alkalmazottam van
Mérleg lesz vagy Skorpió

Mint én. GRATU!

Helloo Kawa streetfighterin.. Jóllátom a háttérben a "bugyisi" dombságot? Ki volt még? Az a kiskrapek nem egy Tóth Ádám nevelés?
Akkor még jól megúszta. Asztem hogy nagyobb baja is lett a TéeMnek :) Amúgy nekem vannak itthon igen durva csavarjaim 5-ös imbusz és 12.9-es Nemsokat értek hogy mi mi, de az tuti hogy én előbb kettétörök mint az a csavar.
A sztender alá még kellene tenni egypár King Steve-t Egyébként meg nem tudnám mire használni, mert a mama el van tiltva a motortól Októberben újabb Onokája lesz tsanyámnak
az szép
Faisst jobbulást ha lett valami bajod!
Lassan motorugratás is lesz a crosspályán
Ezaztán a profizmus... Motormosó... Szalad a bolt...
Benzinemből? Mért vittél a szádba is?...
próbáltam megrontani, de csak az apukája e-mail-címét adta ide a ki dög
Ha már zöld motort nem adtak!
Szia, látom majdnem elcsábított egy jóképű fiatalember.
Seja, Borsolya
Jobb volt a napod?
Akkor Sóskúton fogsz jól menni, baszod!
Remélem fel tudom magam szívni azért kicsit... viszek magamnak egy karton Red Bullt
Öreg már bekészítette a motort, lemosva, olajat lecserélte... én megtankoltam a benzinedből
Jóestét