Ma én is nagy tervekkel keltem, de nem lett lakás kitakarítás belőle!
Kis ide-oda menegetés, hugimmal fagyizás, pályanézés volt csupán. Holnapra pedig azt tervezem ,hogy sóskúton Ferozzo kerekeit leeresztem, hátha nem lesz gyorsabb a kiskerti zöldségével..
Annyira azért nem sajnállak azért, ha pályáztál, inkább irigyellek
A kis krapekot asszem Kovács Ádámnak hívják és nagyon édesen és részletesen magyarázta mind az 5! évével, hogy hogyan kell menni, és ugratni, hogy ne álljunk fejre
Sziasztok! Ha jól emlékszek nemrég linkelt be vki egy oldalt, ahol fel volt sorolva negyon sok krossz/enduro pálya. Min.30 pálya volt, vmi google-os vagy gmail-es oldalon. Aki tudja linkelje be még1szer légyszi!
Cija
sokkal... nagyon kótyagos a fejem még a tegnapi pályázástól elszoktam tőle és ma reggelre az izmaim egy része visszatalált eredeti helyére és formájába, de a fejem még nehéz volt
most jól esett a friss levegőn csak ülni, nézni, ahogy a srácok ugrálnak és bambán semmittenni
te ma merre jártál
meg se kisérelem visszaolvasni azt az 500 oldalt
Miután meglocsoltam színíg a tankot, nem sokat mentünk utána a pályán már, asszem... nem sikerül nekem oly sokat kihajtani belőle, ugyhogy talán már 0,2literrel is lehet benne kevesebb
Nekem nincs lakóbuszom vazzzeg (kinek mén a bolt?), ezért alkalmazottam van
Akkor még jól megúszta. Asztem hogy nagyobb baja is lett a TéeMnek :) Amúgy nekem vannak itthon igen durva csavarjaim 5-ös imbusz és 12.9-es Nemsokat értek hogy mi mi, de az tuti hogy én előbb kettétörök mint az a csavar.
A sztender alá még kellene tenni egypár King Steve-t Egyébként meg nem tudnám mire használni, mert a mama el van tiltva a motortól Októberben újabb Onokája lesz tsanyámnak
Akkor Sóskúton fogsz jól menni, baszod!
Remélem fel tudom magam szívni azért kicsit... viszek magamnak egy karton Red Bullt
Öreg már bekészítette a motort, lemosva, olajat lecserélte... én megtankoltam a benzinedből
Kis ide-oda menegetés, hugimmal fagyizás, pályanézés volt csupán. Holnapra pedig azt tervezem ,hogy sóskúton Ferozzo kerekeit leeresztem, hátha nem lesz gyorsabb a kiskerti zöldségével..
Annyira azért nem sajnállak azért, ha pályáztál, inkább irigyellek
előbb talán utána kéne nézni, mi mit jelent
sokkal... nagyon kótyagos a fejem még a tegnapi pályázástól elszoktam tőle és ma reggelre az izmaim egy része visszatalált eredeti helyére és formájába, de a fejem még nehéz volt
most jól esett a friss levegőn csak ülni, nézni, ahogy a srácok ugrálnak és bambán semmittenni
te ma merre jártál
meg se kisérelem visszaolvasni azt az 500 oldalt
Nekem nincs lakóbuszom vazzzeg (kinek mén a bolt?), ezért alkalmazottam van
Mint én. GRATU!
Faisst jobbulást ha lett valami bajod!
Lassan motorugratás is lesz a crosspályán
Benzinemből? Mért vittél a szádba is?...
Jobb volt a napod?
Remélem fel tudom magam szívni azért kicsit... viszek magamnak egy karton Red Bullt
Öreg már bekészítette a motort, lemosva, olajat lecserélte... én megtankoltam a benzinedből