A Kökényt többre becsülöm, mint akármelyik celebet, de azért Ő is jobban menedzselte magát, mint amilyen jó motoros volt.. Jóidőben a jóhelyen.. Persze ez az eredményeit nem kicsinyíti.. Ez a szex dolog pedig meggyőződés kérdése.. Tény, hogy az agresszivitás faktor erősebb, szexmentesen.. Talán nem tűnik majd dicsekvésnek, de utólag "kitudódott", faterom nem tartotta be ezt a 3 napot egy rijekai VB futamgyőzelem előtt, és az Agostini is a vert mezőnyben volt... Úgyhogy sztem szabadonválasztott ez a sztori... Jah, egy szlovák nemzetközi verseny előtt énis gépeltem, másnap a széria ZXR 400-al 600-as répákat is megütöttem, pedig körönként volt kb 4km nyílegyenes...
Én járattam be,jó lett. Futóművedet csináltasd meg Gabival,mert egyszerűen szar.Azt a pici pézt szerintem ne sajnáld rá,örök lesz. Így viszont 3 kör az meg kellett állnom szétütötte a kezem.Rumplin nagyon üt,hiába állítgattuk.Nautílusé százszor jobb most
Jah, alkarilag? Nagyon titkolódzós edzést tartottatok, egész héten nem láttam, merre mentek.. Nah sebaj, majd keresek magamnak északmagyarországi buckaugró barátokat magamnak...
Lesz mire fogni, ha esetleg tudok menni
Ártatlanság után vagyok már- hetero üzemmódban - így azért nem akkora repítő érzés már, másként mozgat meg + Kökény könyvében is tanácsolja- példádon kersztül tévesen- hogy verseny előtt 3 nappal no szex
hát életemben 10 métert ugrattam
Ártatlanság után vagyok már- hetero üzemmódban