Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem, idéznék:
Ülj le mellém
Valamit mondok
Szomjas vagy látom
Egy üveg bort kibontok
Figyelj... link
szegény kutya
Akkor 9.15-9.20 körül Nálad leszek és GO!
Okkééééééééééé?
Csajozol is közben? a legelején írtam, hogy rajtkész vagyok, "lakóbuszom" a telepen... Sztem menjünk időben..
Hol van a verdád?
Tőled mehetünk öreghez ki? Motorod fel kell még venni?
Rendben Grétsy bátsi, akko milegyen holnap akko?
Mikor kéne indulni holnap? öregnek 10 körül mondtam, hogy megyünk- az lehet 11 is..
Feltétel nélkül is jó Feltétlen!
A feltétet még nem tudom.. A 300-at nézem, holnapi motivationnak...
Gondolom az kandúr...ez lány...de nagy gengszter...lop-csal-hazudik Meg olyan rondán tud nyávogni, hogy borzasztó...mintha egy varjú károgna...ja és veri a kutyát Komolyan, faterom mesélte hogy egyik nap valamiért ideges volt, olyan sallert lenyomott Zizinek, hogy csak úgy füstölt
Sajtos-tejfölöst, plíz
Ez durva, ecsém... majd kipróbálom villanydróton
Pastrana bekaphassa...
ez nagyon komoly kép jól sikerült
Kiskerti zöldség? Még nagyobb lángost osztok, és lehet, hogy még haza is lábon kell, hogy gyere...
hehe jó nagy "dög". mondjuk tesóméké is télen felhízik 8-10 kilóra,aztán majdnem gurul. nyáron meg csavarog és lefogy
Tud ilyet?
Egyensúlyozás szalagon
mert még a kevés is sok
máma ő is ment ám,nadon ügyes volt,kilestem suttyomban suliból hazamenet megleptem őket
Ne vakerázzá, akkor mért nem mondtad?!...
Akiről én vakerázok Tóth Ádi, neki nincs gyerkőce... Spongyát rá... Sanya volt veletek?
Pedig ez annyi...legviccesebb hogy Vakarcsnak hívják...hát inkább az Ella illene rá, Deb Ella
Szeva Csika, képzeld, tudok pályaszélét jelző szalagon motorozni. Nagycirkusz, wazzeg.
képzeld el azt mondták mindenkit elűzök innen pedig nem is igaz te is olyannak ismernél?
Jóból keveset adnak.