Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóéjt!

(megoldottnak tűnik az ügy, jön majd egy crack rá. és kejsz is van.)
Jó8
pá pá mindenki
Úggy úgy
sziasztok.
Telepítsd újra,mer' nem hagyja abba.Utána meg nem kell telepíteni a frissítés azon részét.(saját élmény blabla vagymiafene)
Ha valakinek van véletlen "hivatalos" Winfos XP-je, ne tartsa magában az infót. UUnom már rohadtul, hogy felúszik a nyomorult figyelmeztetés, hogy mekkora szoftverhamisítás áldozata lettem, tyű.
Szegényke,biztos van ott más is Abba inkább elfáradhatott
Elfáradt biztos a kis Pöttöm hüvelyes, nem is csoda, ma tesztelte pályán az új lábakat a tehénkéjén.
Tetszik? Te kis hamis
Apropó,apró borso hun van?
ha meglátom Sanyát, elveszítem a fejem.
Elhagyod a fejed?Mé kell kikötni,pucsíííííts
Hát majd lábra valót hozok, annak kb. 70cm a lánca.

Szerintem elég lesz, ha megígérem, hogy pucsítok...Érzem, hogy a fejlekötés feszélyezne, sok másodpercet veszítenék vele körönként
Ja...próbálgattam a pályát - hát, volt olyan akadály aminek csak 3-jára mertem nekimenni
Mit dógozol te ilyenkor?
ha jó arra, hogy tartsa a kapcsolatot a nyakad és a kormány közt, akkor ovrájt
bilincs nem jó?
Te...malac...
hozzál spárgát de,nem kell hogy sárgát...........komolyan
okés...utána tolhatnánk egy pizzát. Azt szinte jobban várom, mint a krosszt. Na jó, nem.
Tudom, hogy kell csinálni, egy egyszerűbb fajta van nekem is, sportoltam vele 4 évet. Gagyiság...
Mi egy kicsit vadabbat készítünk, bár még kísérleti fázisban van. Az elődjéről annyit, ami "gyengébb" lett, hogy a konyhában az elválasztófal 40 éves beton lábazatát azzal véstem fel, és nem igazán viselte meg. A mostani ennél erősebb anyag, és még nincs edzve és hőkezelve.
Ellenállnék én is de, sajnos mennem kell,melóóó ....na pápáp all, majd holnap
Látom kardot kovácsoltok,a multkor volt a diszkóverem adón,hogy hogy csiájjáák szamurájkardot japánban,meg utánozták otthon is 1 órás vót.Biztos ismétlik,irjá nekik
jessz! EZ AZ! éljen az ellenállás.
puszolom és csókás!
további szépeket,leléptem aludni. pápás,pusza,csókolomok
A mienk sárga