A TM kormánybefogójának a rögzítőcsavarjai derékszögben meghajlottak. Venni kell bele 2db 8.8-ast, vagy erősebbet, és kész, ennek nem egyben van a befogó a menetes szárral, mint a Hondámban, hanem bele van süllyesztve 2 csavar, okos ötlet!
A szívem inkább sóskút felé húz...
Meg ott találkozhatunk motorosokkal is.
Tököl elég elhagyatottnak tűnt, nem sokan járhatnak oda.
A temető után lévő tüzép melletti utolsó telek, egy hajóval van az udvaron, ott kell kis földúton bemenni
Tökölön hun a pálya? Én egy elhanyagolt enduro pályát láttam, iil. a supermotot... Semmi jónak sose voltam elrontója, motorozzunk jót, osz jóvan.. Más nem csatlakozik?
A sóskúti ki van járva, de még így is átlagos színtet hoz sztem
Páran köröztek kint
Jó dimbes-dombos, nem túl gyors, vannak ugrókcskák is
drz-vel is verették, endurósoknak is jó, élvezhetőnek láttam
Ja, nekem is jobb, ha rövid szakaszokat kell elrakni a memóriába..
Kinéztem tesómmal Tökölre
meg sóskútra.
Mindkettő egész jónak látszik.
Tökölt átalakították, szemre baraátságos ugrókkal tarkították, a talaj sem a letaposott néhol kemény, néhol púder. Lehet kis kört is menni, a nagy pályát felszabdalták inkább kisebb összejárható szakaszokra
97-2000 között tudomásom szerint nem fordított teló van, és nem is butaság, mert az érzkenyebb króm csúszószár van fent, messzebb a felverődő kövektől stb....
Na ábend... Igen, jól felkeményítettük, hogy a füled mellett is el tuggyak majd ugrani... Én rajtkész vagyok, szokás szerint, mazsola edző pályára menjünk, a hosszú szörkiteket crossban annyira nem szeretem, megse bírom jegyezni..
Azán mivel semmi nem volt már ott, átgurultam Taksonyon kereszül Bugyira, ahol a Keme banda verte a port
Hebo adhatna egy kék cumót
Meg ott találkozhatunk motorosokkal is.
Tököl elég elhagyatottnak tűnt, nem sokan járhatnak oda.
A temető után lévő tüzép melletti utolsó telek, egy hajóval van az udvaron, ott kell kis földúton bemenni
Jó volt ma Bugyi, nagyon jól éreztem magam!
Használják elég sokan, néha még karban is tartják.
A krosszpálya rész is bele volt kötve?
Ha megvan még egyáltalán..
Használják még azt?
Páran köröztek kint
Jó dimbes-dombos, nem túl gyors, vannak ugrókcskák is
drz-vel is verették, endurósoknak is jó, élvezhetőnek láttam
Kinéztem tesómmal Tökölre
meg sóskútra.
Mindkettő egész jónak látszik.
Tökölt átalakították, szemre baraátságos ugrókkal tarkították, a talaj sem a letaposott néhol kemény, néhol púder. Lehet kis kört is menni, a nagy pályát felszabdalták inkább kisebb összejárható szakaszokra
De majd 2re értem arra
mindenki jött elfelé