Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

NS-1 a DR250-ért?
Bugyin kívül már csak egy jobb dolog van.. Bugyin belül
csáááá
Na én meg délutánra értem oda Halásztelekre Már csak az összecsomagolást láttam . De ugye a gyerek a legfontosabb a jobb családokban .

Azán mivel semmi nem volt már ott, átgurultam Taksonyon kereszül Bugyira, ahol a Keme banda verte a port
wazze,ez a zöld kék variáció
Hebo adhatna egy kék cumót
Ahogy mondtam, nekem 111, vagyis mindegy.. Mindenhol jól megyek..
Hajdanában fizettem oda is pár 1000 ft-ot, de csak a vakondokok túrtak a föld alatt..
hello
A TM kormánybefogójának a rögzítőcsavarjai derékszögben meghajlottak. Venni kell bele 2db 8.8-ast, vagy erősebbet, és kész, ennek nem egyben van a befogó a menetes szárral, mint a Hondámban, hanem bele van süllyesztve 2 csavar, okos ötlet!
A szívem inkább sóskút felé húz...
Meg ott találkozhatunk motorosokkal is.
Tököl elég elhagyatottnak tűnt, nem sokan járhatnak oda.
A temető után lévő tüzép melletti utolsó telek, egy hajóval van az udvaron, ott kell kis földúton bemenni
Hobbiszinten jobb a sima, porvédőharang rá, és örök élet, csak a fordított merevebb meg szebb
Jó volt ma Bugyi, nagyon jól éreztem magam!
Persze, kb. a fele benne volt a pályának.
Használják elég sokan, néha még karban is tartják.
Jaja..
A krosszpálya rész is bele volt kötve?
Ha megvan még egyáltalán..
Használják még azt?
Húh... Faisst látom bukott 1 szépet és ahogy elnézem az a 191-es Pastrana még át is ugratott a szép új TM-en Lett neki vagy a mocinak valami baja?
Tökölön hun a pálya? Én egy elhanyagolt enduro pályát láttam, iil. a supermotot... Semmi jónak sose voltam elrontója, motorozzunk jót, osz jóvan.. Más nem csatlakozik?
Az én színtemen is inkáb divat, mint érezhető különbség van a fordított/sima között..
Mivel 11-től volt az enduro, 12:30-tól meg a quad futam, ez egyáltalán nem csoda...
A sóskúti ki van járva, de még így is átlagos színtet hoz sztem
Páran köröztek kint
Jó dimbes-dombos, nem túl gyors, vannak ugrókcskák is
drz-vel is verették, endurósoknak is jó, élvezhetőnek láttam
Ja, nekem is jobb, ha rövid szakaszokat kell elrakni a memóriába..
Kinéztem tesómmal Tökölre
meg sóskútra.
Mindkettő egész jónak látszik.
Tökölt átalakították, szemre baraátságos ugrókkal tarkították, a talaj sem a letaposott néhol kemény, néhol púder. Lehet kis kört is menni, a nagy pályát felszabdalták inkább kisebb összejárható szakaszokra
97-2000 között tudomásom szerint nem fordított teló van, és nem is butaság, mert az érzkenyebb króm csúszószár van fent, messzebb a felverődő kövektől stb....
Hella..
Szeva arcok
Ja üzentem, de akkor itt vagyok
Na ábend... Igen, jól felkeményítettük, hogy a füled mellett is el tuggyak majd ugrani... Én rajtkész vagyok, szokás szerint, mazsola edző pályára menjünk, a hosszú szörkiteket crossban annyira nem szeretem, megse bírom jegyezni..
Elnéztem arrafelé
De majd 2re értem arra
mindenki jött elfelé