Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne köpöm be a forrásom
Jó estét uram Má tudok fogni
Jó morgent... És még este is tudja osztani...
Hunnat csiripelték?
Még jó, hogy próbáltam diszkrét lenni, hogy ne kompromittáljalak túlságosan... De Te nem szaroztál.. Na akkor minden rendben, viszont így ebben a megvilágításban, előnnyel indulsz.. Ártatlanságom elvesztése után néhány órával, kialvatlanul, szakadó esőben halálra gyaláztam az akkori csapatot, akikkel motorozni jártam, amúgy többé kevésbé 1 szinten mentünk.. Ennyi előnyt jelent a szex...
cső,mizu a mocival?szithajtottátok
haditudositó kimerült
Kakukk
Jók a képek,mi mocizni szoktunk ,de télleg jók
szewa
Jöttem má csak laptipi töltője beszart,asszonyt elkellett űzni alunni,ment is me 3-szor lebasztam a villanyt, az meg majdnem engem .
Sziasztok pár mai kép:
Szerszámok, alkatrészek nem érdeklik, csak a bot...leteszi eléd (néha a lábadra) és meredten nézi...Te meg közben simán átesel rajta (akár a boton, akár a kutyán)
Hát, az jó kis projekt lenne, de igen korlátozott mértékben áll a forrás a rendelkezésre.
Tegnap este az edzőnő lefárasztott, remegtek a combjaim- ez jól jön rumplis részeken, de az állóképességi edzésen is jól kellett teljesítenem
A bor pedig a saját társaságomban is jó tud lenni
Jóéjt, szerénymacs... Pasidnak is...
Még jóhogy töviről hegyire visszaolvastam, és láttam az időt is, mikor szándéxol jönni.. Szal borozol vazz?! Jól teszed, ésszerű mértékben gyógyszer, ésszerűtlenben orvosság..
Dehogyhogy 1edül? Miahelyzet Kevin Schwantz-al? Ööö trentaquattro, avagy harmincnégy?!...
Egy ilyen kutyu veszélyes, elhordja az alkatrészeket is...
Nagymamámnak is iylen volt Buksi nevűje... anyáztunkegymásra, a kutya meg röhögött
mek tentikélni,hulla vagyok örültem puszám jó éjt mindenkinek
tiszta drazsé csika kimegy szerelni,bejön, egy fél pecet van bent,már az ablakból látjuk drazsé rágja az ecsetet, a gumit, a fékcsövet, a kalapácsot,stb. mindent amit csika kezében látott. de még ha csak rágná... egy harapással kettő darab lesz belőle,csika meg haját tépve rohan ki: DRAZSÉ! MEGÖLLEK!
Ma nagyon kemény egyedi rendszámot láttam:

TUZEP-1

Jó hogy nem
hurka-1(van)...
Elfogyott a bor közben. lement a fuelem..
Holnap menek időben, Hapsi!
Azért megéri ő is a pénzét...bármilyen szerelési munka az udvaron minimum 50%-kal több időt igényel, mert örökké hozza a hülye botjait és dobálni kell neki...meg a villanydróton ülő galambok ugatása...szóval nem egyszerű eset ő se...