Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bakker ma nem tudok írni!
Nincs mit!
Mindíg segítek az öregenek
köszi pöcsös
csak ne kerüljenek az utamba
Szinte remegek csak a segged? a haverokanka már megadtam a személylírásod, hogy segítsék a pályán való botladozásod
kuss.
nagy a seggem. ÉS majd adok én neked csenevész kis palánta kezdhetsz rettegni
15 kiló? A motorral együtt vagyok 220kg....te motor nélkül
na perszeeee
azért, mert 15 kilónyi súlyelőnyöd van, még nem biztos ám, hogy te vagy a gyorsabb
Nem...menj csak... adok helyet a feltörekvő ifjúságnak
csak nem te is kijössz?
akkor talán nem is megyek ketten már tuti elriasztunk mindenkit onnan
Kicsit hergeld fel ...úgyis megy pályázni ...én tegnap felmentem Pestre, mert vinnem kellett egy csizmát a mai pályázáshoz...elég hideg volt éjszaka motorozni!
szótáááá vóóna eléééébbb
látod,hogy a többiek is még szundikálnak nekem meg csak egy nyugdíjas kakas jutott de annak is örülni kell
az hajnali 3kor van

szia
Kukurikuuuuuuu jóreggelt
Off... Taiwanon robogóval futtat egy pihentagyú 14 kismalacot, hogy nehogy magas legyen a koleszterinszintük... Jól elfáradtam, megyek is aludni...
Jó éjt mindenkine k én is.....
Ja, oké, Mr. Gondolatolvasó.

Én is lépek, szevasztok, szép álmokat!
Én elvagyok az öreg R19-essel, hagyjuk is az autócsodákat
Látom, Szatyina Géza bácsitól lesz rezód, milyet veszel, mennyit kért érte az öreg?
96-osé,valami lesz,kicsit szar aszonta,6.5-re lealkudtam ,remélem nem valami fost kűd,me azokat má unom.Az új fmf fatty meg egy igazi fos,felteszem eladni. Buktam megint tanuló pízt
Akartak ,csak maguknak .Most a kia cheed vagy mi a fasz mellé superb helyett toyota landcruisert vagy mit lestek,fullost.
Nincs mit!....Remélem jó is lesz!
Még ilyet!Szatyi kűdi csövet,hónap itt van,kösz
Értem, erre mit mondjak, vegyenek neked karácsonyra egy Nissan Navarát, pont tudok egyet, vadi új, a listaáránál közel egy millióval olcsóbban. (kissé meggondolatlan vásárlás eredménye)