én a kibaszott berugokarommal szopok már egy ideje, én arra sajnlok 28 000 ft -ot kiadni,
már volt felhegesztve az űtközöje kétszer, felperselyezve, most az is megmozdult, ugyhogy most telibe hegesztem, és ujjra lessz marva, esztergálva,
vagy csinálok rá eggyet acélbol,
Szerintem az gányolás . Szét kéne vágni és újra szebben behegeszteni a kitört darabot max akkor kinézne valahogy. 23ezer az új, annyiért nem veszek, de nagyon bassza a csőrömet hogy ilyen ronda.
ma beszéltem egy autószerelő barátommal,azt mondta szedjük szét teljesen és cseréljük ki a szilenteket csapágyakat mindent!ha széthuzzuk teljesen a blokkot tuti meglesz!tavaly ő is igy járt a gokartjával.
Mi ez a nagy érdeklődés Urak?Mé nem tujjátok,hogy lehet gyorsan jól összebaszni egy mocit,ej ej Lehet blokkot hőlégfúvózni is Mindenhogy csinálom,csak ütni ne kelljen ez a lényeg Sitty -sutty kísz. Me idő píz,ammeg mindig kevés van
már volt felhegesztve az űtközöje kétszer, felperselyezve, most az is megmozdult, ugyhogy most telibe hegesztem, és ujjra lessz marva, esztergálva,
vagy csinálok rá eggyet acélbol,
Fesd le oszt nem lesz ronda.
Jó estét mindekinek!
Apropó, nincs valakinek elfekvőben 93’ 125 KX komplett power elfekvőben?