nem,egy fasz voltam hopgy nem raktam el a régi dugót meg tudná mutatni.majd rakok fel képet a mostaniról,olyan mintha olaj nélkül mentem volna,meg mintha valami összeverte volna a hengerfejet ugyanott a ahol a dugót is,dwe teszek majd képet,csak nincs itt a motor
Bele kéne abba a hengerbe nézni,lehet hülye anyag és melegen deformál,a főtengely kivan órázva?A henger és fej víztere fémtiszta?Sok kicsi apróság lehet még,csapágy,stb,ami miatt lehet raggantyú,mert ócska csiszolt dugóval sem szabad mociknak megragadni,és ez mind mind szerelői hiba Nem a motorban kell keresni a hibát,a szerelésben sok a hanyag majom,csak a zsé kell nekik,meghogy mindig odajárj
Lehet,úgy is,csak én mindenből újat,és legjobbat használok.Sajna,hogy nem mindenki engedheti meg magának.Enyim is áll még,szítdobva,me kintrű lovaskocsival hozzák cumóim Mindegy milyen mocit veszek,atomjaira szedem,nem megyek vele egy métert se,az a biztos,akkor legalább tudom mire számíthatok
ez a cr 125 ami szar neked ?
Jaúúúúúúú reggeltet mindenkinek
asszem én se leszek mááá (sokkal) hülyébb
teeeeeeeee, nagyotmondó művész
A futóművem meg egészen jó lett...már amennyire én érzem...hiába is próbálnád ki ugye...pedig kiváncsi lennék rá, hogy mit mond egy "veterán"