Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóéjt, jobbulást
nekem meg amúgy is szar kedvem van,csak más miatt,de ez az állandó marakodás már kezd engem is zavarni.. nya elmentem aludni. jó éjt
na akkor most szonbat 13 órakor ferihegy aréna city
Szia!

Hagyjuk ezt. Mindenkinek az a legjobb, ha elfelejtjük az egészet, nekem pl. pont elég szar kedvem van már az egész miatt.
na látom jó sokan beszélgettek akkor eltipegek aludni... további szépeket.
meg kell nézni google earth map-on
szijasztok szija keme többiek keme kennexnek mi baja van a másik topikban veled? kihagy az agya?
akkor legyen ez!asddig bemelegítünk a nagy ugrón
Elvileg én is. Gyakorlatilag szabit fogok kivenni, mert pont kezdek besokallni. Bár este 6-ig világos van...
Vasárnapra Ferozzot próbálom még izgítani,
mondjuk nkei inkább az enduro a profilja.
Más nem kimegyek megint szadára kőkeményre edzeni magam a rázatós geciszarmélyhomokos kisfospályán
terepen nem lehet átmenni oda valahogy? mert ha felraktam az új gumikat nem akarom aszfalton meggyilkolni őket egyből.
ez jö ötlet és onnan kistarcsa
Bassza meg a szombat, 14-ig melózok...
vagy a másik opció az lenne, hogy 1 körül találkozunk ferihegyen. addig vagyok kb suliban, bemegyek motorral és egyből ki a pályára. melyik lenne jobb?
na csörgesetek meg ha meg van az idöpont és kiévötéttek magatokat
András...Szombaton?
baszki rock and roll simán
hello :)
alakul a pálya a hétvégi versenyre... :)
Nyáregyháza....ha valaki nem tudná :D
megkérem Pastranát hogy menjen be helyetted
Valaki megy moccolni vasárnap vagy mindenki versenyzik/versenyt néz?
nekem az már kicsit messze van, a motornak nem tesznek jót az ilyen világkörüli túrák.
nekem semmi bajom egyikötökkel sem,csak egy ötlet volt és akkor vége lenne ennek. police vs. soldier
erre valok a dublörök
simán