Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor ez most átmeneti állapot a 125 és a 250 között.
Meg, de vennem kell egy gyári hengert, ha tutira akarok menni. Többet akkor tudok mondani, ha kipróbáltam.
Lehet van vagy 3 neve,kitujja? Most beszopott,nem bírja mán sokáig
Cső mindenkinek

Keme megreszelték a motorodat?
Érdemes lenne nevet váltania... Pl.: "sánta kutya"...mert azt mégiscsak kicsivel később érik utól...
Nemtudom,de tennap óta mindencsepp vérit elszívom
Vissza...de ahogy elnézem, a kamucsajos Mókuska-történet végét érdemes megvárni az üzenőfalon

Ki ez az ócska pöcstalicska? Utoljára 10 éve volt divat a cseteken csajnak kiadni magát a sok nyomoroncnak, akikket másképp még a cigány lova se hugyozott oldalba.
Felkeltem gyorsan ezzeni,akkor visszafekhetek?
Mondtam már, hogy nem mindig mondok igazat?
Hát velem akkó mi lesz?Kidobtam pízt licencre?
Utoljára Monoron este mentünk pár levezetőkört, és két DRZ400 a nyomomba szegődött, amitől kisebb háziverseny alakult ki...ennek folyamán Kakukkot többé nem láttuk a 3. kör után, de egy srác, aki mellesleg Dakarozik, vagy mi, a végén megköszönte nekem az edzést, hogy mentem előtte és húztam

...mert ennyira nagyon jó vagyok

na jó éjt emberök
na várj csak,legyen kész a cerka!most már a gázt is fogom húzni,nem sétamotorozás lesz!úgy fogsz kinézni mint nyársapáton
Meg hát. Utoljára
Vigyázat, a gépem már nem annyit tud, mint egy erősebb 80-as, hanem mint egy erősebb 144-es
nekem se volt Monoron krosszom mégis mentem és még meg is kergettelek
Nincs enduro-m. Se időm. Ha lenne időm...krosszoznék.
cső,nem jösz endurozni egyet?
Ott kell hagyni a gázt
Megjöttünk. Valóban 11640-et pörög, ha épp olyanja van. Pénteken vagy szombaton pályán kipróbálom.
JAJAJA
az is klafa!
Én a 600assal jártam, az a tudásnak elég volt.
3 darab 4-ik túlméretes dugót használtam el ugyanazzal a hengerrel. Aztán eladtam