Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Motul 800-as!
Előtte Valvoline volt...
Mi is pislogtunk a kanna aljára, aztán meg a karbiba befele, hogy miafaszomvanitt
Utána mindig kijárattuk a karbiból, meg ha bírtuk szusszal a tankbúl elsősorban
Max 24 óra bármi fullszint,oszt mehet láncot mosni
Akkor élvezzed
az van még nekem , vagy egy lityó, nem szabad keverve sokáig tárolni, mert kicsapódik hamar de addig megy a vas tőle rendesen, tömíti is a dugót
Annyira nem halad a fórum a szokásos téma hiányában...de egész jó...
Hogy olcsó az relatív.
Ha ugyanazt javításra költöd, mert olcsóbb olajjal jártál.. nem tom hogy jársz jobban
Amúgy meg castrol A747
odabasz szagra is...
Ha jót akarsz, motul
Vagy bármi más, akinek van nem szintetikus, hanem észteres
Most találtam egy flska ilyen IGOL sts r-t, de Faisstnek igértem
nem tudtam fasza
kénew valami jó olaj ami nem rossz áron van eddig ezt használtan lehet elgondolkodom valami máson
Még jó az igol szerintem, meg az elfet is dícsérték
Mindenki alvad?Me akkor én is
Csak azé,me tőlük ide 1500,tőlünk hozzád 940 a posta,ezt minden egyes szarra add hozzá egyesével,senkinek se bót,így.Többel,má igen.
kösz majd még nézek hozzá valamit
2500+posta a cr univerzál
Hallod,fogjatok össze többen,me igy csak a posta keres rajta,több cucc,sokkal olcsóbb,egyesével nincs értelme közvetítgetni
ez jó bolt,kellene nekem innen leállító gomb a cr-hez,megnézed mennyié adja a párod?
Ha az enyimé, akkor az a castrol hungáriától jött
Ha aze nyimé
szia,olvass az olaj topicba,ma irták hogy a castrolt hamisítják átcsomagoljá,volt is balhé belőle.
Crossos bóóóóóóóót
mondtad mááá tennap is, de mi az a moto-complett
OK.befejeztem,majd kinn Montam má,asszony a Moto-complett hivatalos viszonteladója lett tennaptól,ma má jött összes katalagus,van sok meg keves kedvezmény is
én is nagyon sztem a p..it de, ez tényleg sokkkk volt látod a következményeket, nincs nő nincs sírás vagy van
Nem tehetek róla,hogy szégyellős ,meg ijedős !Bezzeg más beleharapna
de azzal csak ijesztgeted a lányokat, mint a jelen esetben is..... .