ha leveszel belőle egy nullát, akkor jöhet, kp fizetek
szevasz amúgy minden rendben hatalmas adag szalonnás-sonkás rántottát ettem ebédre aztán kipihentem
Nem tanágatni kell,mester,esszer jól megcsinálni Jó nyusziöt is elmegy két évet hajtókar csere nélkül,és bajnokságot is nyert.Pedig kapott Csak jó volt összerakva
Valahonnan valamit beszippantott, megcsócsálta, és kiköpte. Ezért mondom, hogy ki kellene mosni alaposan, hátha pl. valamelyik felömlőben megtapadt valami. Végig kell takarítani a légszűrőháztól a rezóig mindent.
Én halál biztos vagyok benne, hogy semmi komoly baja nem lehet, amennyiben mégis kétejek merülnek fel, szívesen visszavásárolom ezt a motort, mert ilyen állapotút 4-5 évesben sem találni. Eddig kb. életem legjobb használtmotorja volt, és amíg nálam volt, sohasem volt semmi baja, kivéve egyszer, az is az én hibámból.
Nincs annak a motornak semmi baja, csak alaposan ki kell pucolni a forgattyúsházat, hengert, felömlőket, mindent, és nem kétes eredetű sütőolajjal kell hajtani
ma kis lazsálás van, aztán holnaptól beindítom a rendszert és elintézek mindent, amivel el vagyok maradva
szevasz amúgy minden rendben hatalmas adag szalonnás-sonkás rántottát ettem ebédre aztán kipihentem
Terepmotoros Teljesítmény Túrát szervezünk!
Időpontja Április 25. szombat.
Helyszín: Veszprém/ Nemesvámos
A táv kb. 60 km, a győztes érmet kap, valamint minden versenyző vendégünk egy ebédre!
Nevezési díj: 500 ft/ fő.
Kategóriák a nevezők számától függően alakulnak!
Érdeklődni, nevezni:
defektvme@gmail.com
06 20 521 84 99
Mindenkit szeretettel várunk!
Defekt Vámosi Motoros Egyesület
hova?
De nem az én érdemem, hanem névnapos Gábor-szerelőmesteré.
Alig várom, hogy pályára vigyem!
Nekem elég szép, mert ma este megyek a motoromért, ami kész van, és 99%-osan jó is
(kell rá új henger majd)
Én halál biztos vagyok benne, hogy semmi komoly baja nem lehet, amennyiben mégis kétejek merülnek fel, szívesen visszavásárolom ezt a motort, mert ilyen állapotút 4-5 évesben sem találni. Eddig kb. életem legjobb használtmotorja volt, és amíg nálam volt, sohasem volt semmi baja, kivéve egyszer, az is az én hibámból.
szóval csak tippet adtam
mondjuk azt hogy az anyaga neoprén-re hasonlito valami,,,
Rmc Motor
Én tudok!
M-Cax neoprén teleszkóp harisnya, fekete színű, 6990 ft!
endurobolt@gmail.com
06 20 521 84 99
szétszedtétek aztán nincs meg a hiba ? az is komoly