Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor ez má új laptipi? Ha kéne másik kocsi részletbe oda adhatom,50 pízekkel me mindenképp át kell íratni,de csak neked ennyi meg így,persze ,ha kell
áááá, ma már leszámoltam el is jöttem korán
ma kis lazsálás van, aztán holnaptól beindítom a rendszert és elintézek mindent, amivel el vagyok maradva
Hitelezd be 0-ával Leszámolás holnap lesz?
ha leveszel belőle egy nullát, akkor jöhet, kp fizetek
szevasz amúgy minden rendben hatalmas adag szalonnás-sonkás rántottát ettem ebédre aztán kipihentem
Szia Mizu veled? Van egy 2003-as fehér kombi skoda octavia-nk is eladó,hitelezhető 1.2mila teljesen jó Ha ez jobb lenne
Jóestét
Nem tanágatni kell,mester,esszer jól megcsinálni Jó nyusziöt is elmegy két évet hajtókar csere nélkül,és bajnokságot is nyert.Pedig kapott Csak jó volt összerakva
Nincsen annak semi baja? Hallom,hátmégha szíttolnánk De ,azé csinálgassátok
Sziasztok!

Terepmotoros Teljesítmény Túrát szervezünk!

Időpontja Április 25. szombat.

Helyszín: Veszprém/ Nemesvámos

A táv kb. 60 km, a győztes érmet kap, valamint minden versenyző vendégünk egy ebédre!

Nevezési díj: 500 ft/ fő.

Kategóriák a nevezők számától függően alakulnak!

Érdeklődni, nevezni:

defektvme@gmail.com

06 20 521 84 99

Mindenkit szeretettel várunk!
Defekt Vámosi Motoros Egyesület
de jo mikor visszed palyara?
hova?
Kössz-kössz...
De nem az én érdemem, hanem névnapos Gábor-szerelőmesteré.
Alig várom, hogy pályára vigyem!
na grat
Szép estét neked is.

Nekem elég szép, mert ma este megyek a motoromért, ami kész van, és 99%-osan jó is

(kell rá új henger majd)
Szep estet mindenkinek
Valahonnan valamit beszippantott, megcsócsálta, és kiköpte. Ezért mondom, hogy ki kellene mosni alaposan, hátha pl. valamelyik felömlőben megtapadt valami. Végig kell takarítani a légszűrőháztól a rezóig mindent.
Én halál biztos vagyok benne, hogy semmi komoly baja nem lehet, amennyiben mégis kétejek merülnek fel, szívesen visszavásárolom ezt a motort, mert ilyen állapotút 4-5 évesben sem találni. Eddig kb. életem legjobb használtmotorja volt, és amíg nálam volt, sohasem volt semmi baja, kivéve egyszer, az is az én hibámból.
ez tényleg jó kérdés,hova tünnek a darabkák utána meg honnan kerülnek elő?
mé há nem a vénusz a legfaszább?
Én nem tudom nem használtam még ilyet...
szóval csak tippet adtam
az az rmc versenybéka tipusu neoprén egy akkora szar hogy pontosan 1 azaz egy motorozást birt ki és széjjel szakadt,,,

mondjuk azt hogy az anyaga neoprén-re hasonlito valami,,,
ProLine, neoprén 6750.- nálam. Az adatlapomon találsz infókat.
Szia

Én tudok!

M-Cax neoprén teleszkóp harisnya, fekete színű, 6990 ft!

endurobolt@gmail.com

06 20 521 84 99
Hali! Teló harisnyát tud valaki?
és a kis fémdarabokat amik összeverték a hengerfejet meg a dugótetőt azt hova tegyük?
szétszedtétek aztán nincs meg a hiba ? az is komoly
Nincs annak a motornak semmi baja, csak alaposan ki kell pucolni a forgattyúsházat, hengert, felömlőket, mindent, és nem kétes eredetű sütőolajjal kell hajtani