Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tovább eláll, nem romlik meg. Picit vizesebb lesz az íze, de nem támadja meg a penész.
Ez nekem túl egyszerű magyarázatnak tűnik. (Persze logikus!) Tényleg ennyi?
gondolom így könyebben belemegy a helyére
Sziasztok!
Belekérdezhetek? Engem ez a fagyasztás érdekelne. Miért kell fagyasztani? Gondolom a hő tágulás, és az illesztéssel van összefüggésbe.
Spray vagy mélyhűtő?
Á, vörösbort kell inni zero kólával- akkor az már zéró tolerancia.
A vörösbor meg amúgy sem látszik a vérben
Megjöttek a cuccaim Fagyasztom a csapágyakat
Ha barátomon múlna lehetne, de én uuuutálok bkv-zni, taxizni, ergo inkább nem iszom...
Kocsmában volt 2 napos kalandtúrátok?
Jólvan, majd értekezünk.. Akkor további jókat... ;)
semmi én szerelek és mennék motorozni már kifelé...csak egyrészt még sok a dolog itthon is meg délután hivatalokba is be kell jutnom ...úgyhogy ma biztos nem lesz motorozás...de a haverok már kimentek

sőt juteszembe tatabányára is fel kell ugranom ez megint két napra elegendő de ma kell megcsinálni ííííígy lépek is azonnal

csákány ..ha akarsz erre kirándulni szóljál rám....
Cső... Ahogy vesszük, 2 napot kalandtúráztam 1 volt kollégámmal angliából, úgyhogy még nem regenerálódtam teljesen.. Nálad mi a stájsz?
na jónagyot! mi a pálya fecó? kipihented magad a hétvégi megpróbáltatások okozta halálos sebekből?
jól vagy?
A többiek reakcióiból úgy tűnik, születésnapos vagy.. Még sok boldogat.. Bár én öregedni már csak akkor szoktam, ha kisgyerek sérül a környezetemben.. Jó régen még a túl rövid féktáv is segített az öregedési fázisban...
Szépjónapot.. Igen, azt énis tudom, mekkora sz@pás, nem a lakatosok álma mamár, csak k.. nehéz tudomásul venni, hogy 14 ! évig adtam az ívet neki, anélkül, hogy azt mondta volna mukk, mosmeg "kidobhatom".. Én má csak így vagyok.. Mitörtén asszonyoddal, átok influenza vagy komolyabb?! Jobbulást neki így ismeretlenül is, ill. ebből a 2D-s ismertségből, meg a feltételesen elfogyasztott máglyarakásosból..
Asszony miatt akkor legalább tessék felkelni!Hogyan lesz a következő találkára így édesség....most is mennyit ettem belőle!
Az egy dolog,van azon kívül ezer dógom,meg asszonyt vinni fogorvoshoz berénybe,ott rohangáció stb Idő van mint a tenger
Ha nem tudsz haladni a géppel akkor minek?
Felkéne má kelnem,de nem akarok
Köszi...Nem szóltam...Próbáltam beletörődni
Még vagy 100-at Tennap erről nem susogtá
mentek idén is a Dakaron drz 400-al,de akiröl Keme beszél az Ládi Csaba volt,és geci jól nyomta!
dakarozik és drz 400-al nyomja,,? komoly lehet,
mert elestem de utána vissza áltam és egyszerre jöttünk le a pályáról