Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva borsika
Huj Csika
Üdvözlöm, kedves Károly!
Arc idegzsábád van hogy remeg a képed?
Sssssssssssssssszevasssssssssssssssssz
Háj dula
Estétet
Hi. Sanya
esetét
egy tündér vagy
Tavasztok!
szólj ha tudok segíteni valamiben?Mikor,hova szeretnél eljutni?ráérek!
ok.
Na, mentem! Vár a kis "drága"
Hallod,a szeleprögzítőanyákat a szelepsapkához húzzad má fel,elfelejtettem mondani, ha nem akarod kiszakadjon esszercsak szeleped
Jaja, mikor mondta Gábor, hogy "12640 lesz, maradhat?" azt hittem az árát mondja

...vagy 11640? nem tom, de mindegy. Már intézem a nicasilos hengert, ha elmegy a kawa, akkor lesz pénzem rá.
Azé az utat is nézzed menetközben
Má nyerítve vár Vigyázni rá
brekeke
a motor anyumnál lakik, és oda elég macerás kijutni kocsi nélkül, de majdcsak lesz valahogy max felcsíp valaki menet közben
Jó vanna,kinek mongyam?Mondom én Ránéztem ma tiedre egybó felriadt 11640-re vagy igy valahogy ráírtuk. Jó lesz az
Most megebédelek éppen (végre), és rögtön indulok is.
mizu mester? kész van a bicikli? mikorra mész érte?
Békázzá Majd,lesz valami,azé mocizni eltucc jönni,fotózni?
Ne nekem mondjad, nem én csinálom már régóta. Amíg nálam volt, nem volt semmi baja, ennyi.
neeeem, ez még a régi, ami erőssen haldoklik, de azért még van benne egy kis erő, ha ügyesen nyúlok hozzá
köszönöm, nagyon kedves vagy egyelőre nem lesz autó, mert ki kéne kerüljön, mit fogok és hol dolgozni. a crx-et add el nyugodtan, egy kicsit most használom a sokkerekű járműveket ma ki is próbáltam hazafelé... elég fura (...) volt, hogy az ajtók résein ki lehetett látni és valszeg egy gyerek ökle is könnyen átfért volna a lyukakon