neeeem, ez még a régi, ami erőssen haldoklik, de azért még van benne egy kis erő, ha ügyesen nyúlok hozzá
köszönöm, nagyon kedves vagy egyelőre nem lesz autó, mert ki kéne kerüljön, mit fogok és hol dolgozni. a crx-et add el nyugodtan, egy kicsit most használom a sokkerekű járműveket ma ki is próbáltam hazafelé... elég fura (...) volt, hogy az ajtók résein ki lehetett látni és valszeg egy gyerek ökle is könnyen átfért volna a lyukakon
Na, mentem! Vár a kis "drága"
...vagy 11640? nem tom, de mindegy. Már intézem a nicasilos hengert, ha elmegy a kawa, akkor lesz pénzem rá.
a motor anyumnál lakik, és oda elég macerás kijutni kocsi nélkül, de majdcsak lesz valahogy max felcsíp valaki menet közben
köszönöm, nagyon kedves vagy egyelőre nem lesz autó, mert ki kéne kerüljön, mit fogok és hol dolgozni. a crx-et add el nyugodtan, egy kicsit most használom a sokkerekű járműveket ma ki is próbáltam hazafelé... elég fura (...) volt, hogy az ajtók résein ki lehetett látni és valszeg egy gyerek ökle is könnyen átfért volna a lyukakon