mit ertesz azalatt hogy doktor suzuki? Terepre ez annyira nem lenne jo? Fel tudok dombra menni ezzel? az az igazsag hogy soha nem mentem meg 4Tvel... ez az olajhutes ez megfelelo?
filozok sokat Suzuki k7 nagyon jo de Gas-gas is kidobbot jo 450est es hazai husaberg is nagyot alkotot e harom marka kozul kell donteni hmmm ti melyiket ajanlajtok????
nem eladó sztem
annyira nicsenek rászorulva.. amugy meg nem az enyém mint irtam egy rokoné... az unokatesomé de elamgyarázom ugye mi cigók vunk nagy a család.. apa unokatesojának
fiáé igy érthető?
nem azért de nagybátyám már a tavaszi választásokon monta h meg fog bukni a nép... vadász a ember és ha menne tünteni csak psukával meg kispisztollyal... igy aztán necces lenne
Mocskos gerinctelen geci Gyurcsány ahelyett,hogy lemondana uszítja a népet!
Ezt felkéne akasztani nyilvánosan!
Akik jönnek ma ki azok szóljanak,és mennyünk együtt..bukósisak+páncél! :) Jahh meg bakancs..
talált
amugy ja a sisakján a "puska"
azt mondják h a k7 nek van a legszebb hangja a elözö k szériák elött gyári kipuffal
az utcsó képen felismeri vki h ki van rajat?
annyira nicsenek rászorulva.. amugy meg nem az enyém mint irtam egy rokoné... az unokatesomé de elamgyarázom ugye mi cigók vunk nagy a család.. apa unokatesojának
fiáé igy érthető?
nem azért de nagybátyám már a tavaszi választásokon monta h meg fog bukni a nép... vadász a ember és ha menne tünteni csak psukával meg kispisztollyal... igy aztán necces lenne
örülök h neked jo de annak nem h nekem nem
amugy jo a film?
Ezt felkéne akasztani nyilvánosan!
Akik jönnek ma ki azok szóljanak,és mennyünk együtt..bukósisak+páncél! :) Jahh meg bakancs..
köcsög gecik!