Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fakk, megelőztél

talált

amugy ja a sisakján a "puska"
Mivel rajta van a sisakján, mindenképpen
Rá van írva a sisakjára is, de amugy is lehet sejteni hogy Stewart.....(lehet roszul irtam)
én a k7 melett maradnék

azt mondják h a k7 nek van a legszebb hangja a elözö k szériák elött gyári kipuffal
remélem a gyuris képé nem ölnek meg

az utcsó képen felismeri vki h ki van rajat?
ill leg rosszul mondom mert azt hallotam hogy nem hut eleget mert ugye terepen nincs nagy menetszel...
itt felénk van egy dr800, hú hát az aztán télleg nagy! a gazda azt mondta a terepet nem is erőlteti vele...
mit ertesz azalatt hogy doktor suzuki? Terepre ez annyira nem lenne jo? Fel tudok dombra menni ezzel? az az igazsag hogy soha nem mentem meg 4Tvel... ez az olajhutes ez megfelelo?
filozok sokat Suzuki k7 nagyon jo de Gas-gas is kidobbot jo 450est es hazai husaberg is nagyot alkotot e harom marka kozul kell donteni hmmm ti melyiket ajanlajtok????
csáó!! csütörtök,pénteken szünetem van!! nincs vkinek kedve debrecenbe jönni motorozni kicsit??? vagy most mindenki forradalmárkodik??
nem eladó sztem
annyira nicsenek rászorulva.. amugy meg nem az enyém mint irtam egy rokoné... az unokatesomé de elamgyarázom ugye mi cigók vunk nagy a család.. apa unokatesojának
fiáé igy érthető?
Ezt még nem is használták!
Szeva hogy vagy?Most veted suzuku Drzt??ez a 2007 k7 ugye?
na mivan gerle2 nem köl a lé?
ez egy drz 400 e még van rajta berugo kar is de lehet h már utolag szerelt
5kilót adok érte
Szóval mx...meghiszem azt hogy jól nyomod a franciát ....szinte sejtettem
ja itt a rokon drz je vadkerten keni 7 végén általában...
Hát nekem non tetszik a film ..bár még csak belenézegettem...nem akarom felirat nélkül megnézni...ezért lenne jó ha vki tudna hozzá?!!!
szóval Timi feliratot azt nem tudok,de viszont tudok franciául és az edzettséggel sincs baj

nem azért de nagybátyám már a tavaszi választásokon monta h meg fog bukni a nép... vadász a ember és ha menne tünteni csak psukával meg kispisztollyal... igy aztán necces lenne
dejo!!
örülök h neked jo de annak nem h nekem nem
amugy jo a film?
Mocskos gerinctelen geci Gyurcsány ahelyett,hogy lemondana uszítja a népet!
Ezt felkéne akasztani nyilvánosan!
Akik jönnek ma ki azok szóljanak,és mennyünk együtt..bukósisak+páncél! :) Jahh meg bakancs..

köcsög gecik!