jaja közel van
Nekem az fontos hogy tudjam hitelezni...kifizetnénk a felét..a többit meg 1-2 éves futamidőre behiteleznénk
Tegnap legyengézte a motoromat egy 50 kilós srác aki jött megnézni....hozzzáteszem hogy kb negyed gázon ment..és ugy is kerékre állt rendesen..és 3asig jó ha felváltott..szal nemtom miről beszélt..én csak röhögni tudtam
mind1..szerdán hiv hogy kell e neki vagy sem...a héten kap uj láncot meg gumikat a verdám
alap nap végére teljesen lenulláztuk... nem veszi a 1est, meghajtótengelyben van egy nemkicsi 8 as.... szal vmelyik du szétkapom és átnézem. DE A TELÓ AZ BÍRTA. ennek ellenére kicserélemn benne a perselyeket meg a szimeringeket
köszike a gyors oktatás
amugy a suzukin is gondolkodtam..mert nagyon tetszik..és rosszat nem halottam róla...
A babgulyás nagyon fincsi volt,de nem bírtam megenni mert akkora adagot kaptam hogy nemigaz
Nem rossz választás a Honda.Bár én személyszerint javasolnám hogy próbáld ki más gyártók vasait is.Én mikor a Honda mellett döntöttem,nagyban befolyásolta a választást hogy talán a leg könnyebben dekorozható motor.Igaz nem túl felhasználó barát motor és a fékei sem túlzottan jók.Nekem az ideál a fehér járgány,és ebből is azt szeretnék csinálni,mihelyt egyenesbe jövök anyagilag.Másodsorban megtetszett az üléspozíció,aztán meg az ereje.Azóta mentem más motorokkal nagyjából ebben az árkategóriában,és szerintem a legjobban kezelhető közülük a Yamaha,a legjobb futómű és fék a Suzukin van,a Kawáról meg annyit hogy gyárit sajnos nem állt módomban kiprószálni,amivel mentem az meg többe került mint az én motorom kétszer(Nem kicsit volt jó!)KTM meg nincs mifelénk csak sokütemű.Tehát érdemes tesztelni mielőtt vásárolsz!
Minde esetre sok siket hozzá.
Valaki volt kint a Sóskúti versenyen? Ha igen akkor rakjatok fel képeket meg videókat! Kösz !
Nekem az fontos hogy tudjam hitelezni...kifizetnénk a felét..a többit meg 1-2 éves futamidőre behiteleznénk
Tegnap legyengézte a motoromat egy 50 kilós srác aki jött megnézni....hozzzáteszem hogy kb negyed gázon ment..és ugy is kerékre állt rendesen..és 3asig jó ha felváltott..szal nemtom miről beszélt..én csak röhögni tudtam
mind1..szerdán hiv hogy kell e neki vagy sem...a héten kap uj láncot meg gumikat a verdám
Mindenesetre érdemes lenne megnézni,hisz közel van
a pálya naon király volt... aki fikázni meri az kapja be
amugy a suzukin is gondolkodtam..mert nagyon tetszik..és rosszat nem halottam róla...
A babgulyás nagyon fincsi volt,de nem bírtam megenni mert akkora adagot kaptam hogy nemigaz
Minde esetre sok siket hozzá.