Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sok sárvédöt ősszetört már a nagy mumus!Multhét vasárnap ott voltunk néhányan!
jaaa..akkor lehet hogy nem ugranék ki
amugy sokan szoktak lejárni, pestről akkor a megyéből is sokan, érd, stb.....
Sziasztok!

Valaki volt kint a Sóskúti versenyen? Ha igen akkor rakjatok fel képeket meg videókat! Kösz !
lehet van a mumusrol is képem, pill...
igen ott...:D és a siratót mumusnak becézik erre felé..:D
Faisst ! ha ez Gánt akkor egy ugyan ilyesmi lejtövel folytatodik majdnem mindegyik sirató!
Na ezzel közelebb vok Gént az Szfehérvár környéke?
kúúúrvajól néz ki az első kép...biztos szépen ki lehet ugrani a végén
Mondom gánti bánya!
pixu , a Génti bauxit bánya?Ha igen ott van az eddig látott leg hatalmasabb sirató!
jaja közel van
Nekem az fontos hogy tudjam hitelezni...kifizetnénk a felét..a többit meg 1-2 éves futamidőre behiteleznénk
Tegnap legyengézte a motoromat egy 50 kilós srác aki jött megnézni....hozzzáteszem hogy kb negyed gázon ment..és ugy is kerékre állt rendesen..és 3asig jó ha felváltott..szal nemtom miről beszélt..én csak röhögni tudtam
mind1..szerdán hiv hogy kell e neki vagy sem...a héten kap uj láncot meg gumikat a verdám
Szép! De ára is van!
Mindenesetre érdemes lenne megnézni,hisz közel van
Emmeg hun van?
sajna ez nagyon kis része a pályának....
eddig eszembe se jutott hogy tegyek fel a bányárol, pályárol képet ahol szoktunk mocizni...
rendszámos?
pont a leggyengébb pont tartott ki
alap nap végére teljesen lenulláztuk... nem veszi a 1est, meghajtótengelyben van egy nemkicsi 8 as.... szal vmelyik du szétkapom és átnézem. DE A TELÓ AZ BÍRTA. ennek ellenére kicserélemn benne a perselyeket meg a szimeringeket
Jól lehetett szervizelni Ugye?
jaja thx szecsu a lehetőséget... finom volt a kaja
a pálya naon király volt... aki fikázni meri az kapja be
köszike a gyors oktatás
amugy a suzukin is gondolkodtam..mert nagyon tetszik..és rosszat nem halottam róla...
A babgulyás nagyon fincsi volt,de nem bírtam megenni mert akkora adagot kaptam hogy nemigaz
Nem rossz választás a Honda.Bár én személyszerint javasolnám hogy próbáld ki más gyártók vasait is.Én mikor a Honda mellett döntöttem,nagyban befolyásolta a választást hogy talán a leg könnyebben dekorozható motor.Igaz nem túl felhasználó barát motor és a fékei sem túlzottan jók.Nekem az ideál a fehér járgány,és ebből is azt szeretnék csinálni,mihelyt egyenesbe jövök anyagilag.Másodsorban megtetszett az üléspozíció,aztán meg az ereje.Azóta mentem más motorokkal nagyjából ebben az árkategóriában,és szerintem a legjobban kezelhető közülük a Yamaha,a legjobb futómű és fék a Suzukin van,a Kawáról meg annyit hogy gyárit sajnos nem állt módomban kiprószálni,amivel mentem az meg többe került mint az én motorom kétszer(Nem kicsit volt jó!)KTM meg nincs mifelénk csak sokütemű.Tehát érdemes tesztelni mielőtt vásárolsz!
Minde esetre sok siket hozzá.
nabazdmeg.... ma csak 2 karót meg egy 2 est kaptam.... érdemes volt bemenni.... ráadásul mehetek vissza 7re a suliba bónuszért