Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kissé elnehezültem a sörtü... Elballagok még kumni eggyet.... Jóccakát
Neb@zdmeg, hogy sört is lehet neten rendelni.... Akkó csak én vagyok olyan kőkorszaki, hogy cvekkerrel ballagok az ábécébe?
na tényleg lépek mert nem érek oda soha ....pedig csak 15 km a pálya a házamtól
nikknek itt egy link tedd be a kedvencek közé ....na tényleg szevasztok !
Ba.
Vannak Nógrádban unokabátyáim. Ők másnap mindíg házipálesszal indítanak. Na azt nem semmi nem kihányni azonnal....
Na ne bőfőgj mert be hányok. Most még kicsit finyás a gyomrom.
Necsinád má.... Rá kell tőtteni. Én épp azt gyúrom...Jó reggelt, egésség.... böffffffff
Jó reg. Ez a sok genya maki a fejembe mit össze nem bokszol.
Sőt.. király. Abból sztem én is félrebeszélnék úgy öt után...
van a vadabb 12%-os talán két koronával drágább-------------de az itt nálunk már 200pénz kb.
azért ott 100 forintból jó a tizes szerintem
Tíz százalékos? Az igen. Most négyésfeleset vedelek
csak a söröd el ne vesszen ...mert az lenne a nagy tragédia
tegnap hoztam én is egy keveset szlovákiából ....tudod én itt lakom és csak a hídon kell átmennem az olcsó de jó aranyfácánért! jó nem azért írom , hogy fájdítsam a szíved mert te úgyse szereted a hideg sört mondjuk ott is kúszik fel az ára (10%-os aranyfácán 13.90 sk+üveg )
Az bisztos, hogy akkor jön a perec mikó meztelen vagy
A két pár sáros csimma a fiaimé... jó úton haladnak
Az erkély. Szárad a moccoscucc
Védőcuccot én is csak javasolni tudom, saját érdek, én fasz voltam, eddig csak akkor estem el amikor semmilyen cucc nem volt rajtam, ha rajtam van nem is esek , azért 120al belementem egy kurva nagy gödörbe, póló+rövidgatya és sisak se volt rajtam
Ott nincs. Most pakoltam be a sört. Inkább lehet az erkélyen. Mindegy. Ha nem keresem, majd magától előkerül
azért haladunk rendesen!
ja több száz hsz-t irtunk....
kössssssssssssssz :)
:) hűtő?
jó reggelt ! mennyit írtatok...ezt majd csak este bírom visszaolvasni esetleg se

jók a képek ....összeszögelem haverom cr-jét és kinézek csolnokra szerintem még délelőtt kiérek és megnézlek benneteket! na szewa fiúk!
Ja, kivéve, hogy nem találom a szemüvegem... Hová tuttam tenni egy 60 négyzetméteres panelban?
5681 :)