Hy!Hát igen azért jó volt ez a kis pályanap bár nem végződött túl jól....de azt elég veszéllyesnek találom hogy az 540Sx egyszerre megy pl. velem.....XLZX és VDANI 666 köszi segítséget!Nélkületek még most is ott vagyok
Üdv! Engem se haggyatok ki énis ott voltam... Jó volt csak a végére nagyon fújt a szél. Akinek volt esze és nagyokat ugrott az inkább visszább vett az ugrásokbol, aki nem az meg sajnos porul járt...
Volt szép nagy esés is, srác nagyon szarul volt , le kellett fogni meg el is ájult néha...
Elfújta a szél..., de a világért se álltak volna meg a többiek, ugyanúgy mentek továBB MELLETTE MINT A VADBAROM, persze 10 percre rá ugyanott eset még valaki
Köszi Szecsu, jó volt. Igaz azt nem értem hogy ha valaki fetreng, és már az emberek nagy része ott van akkor 3 ember minek megy még mindig? baleset van (bazmeg),tudatosítani kéne a barmokban. (nem Szecsunak szól,csak a majmoknak)Szegény Csanaki barátunk is jól eldobta a gépet....Zét már nem vártam meg,nagyon fúj már a szél,mindenki pakolt,elment a hangulat, pár esés után....Ádinak meg elszált a telója..
1.ennyien voltunk
2.dávid
3.szecsu
4.kerkyra fia
5.csanaki
perdsze hogy mókusvakítás az ami van elején .......hátul a 10%-osra ez van írva...(obsah alkoholu: 4.3% obj.)
ez nekem való lightosabb sör......de jó ill. nekem ízlik!
a haverjaim /mind alkoholista/ azok a 12% isszák unikummal higítva
amúgy összedobtam egy hondát és megcsináltam haverom defektjét és most tudok ebéd után kimenni csolnokra....előbb hívott xlzx gyuri , hogy már áll a bál és menjek azonnal ...jó minden!
Viszont voltam Belgában és OTT tényleg van 12%os alkoholban sör! 3 3 deciset bekeptam oszt asse tuttam hun vagyok nem vicc pedig borból 2üveggel is lecsuszik néha.. Amúgy annyira jók a Belga sörök 600vagy 700különféle van hogy pl a Guiness-t szarba nem nézik másfél eurért megkapod míg a Belga barna témák 2 eurnál kezdődik! Keizel Karel forevver
10%os az nem a valamilyen árpa meg a faszom tuggya milyen százalékot ad meg? Mert az alkoholtartalmat kisbetűvel a hátán szokták megadni a szlovákok...Én Keltet szeretem naon az is szlovák 12% van az elejére írva de valójában hátul 5.% van feltüntetve..
Elfújta a szél..., de a világért se álltak volna meg a többiek, ugyanúgy mentek továBB MELLETTE MINT A VADBAROM, persze 10 percre rá ugyanott eset még valaki
1.ennyien voltunk
2.dávid
3.szecsu
4.kerkyra fia
5.csanaki
Ez pl a szabolcsi földvár emlékműve. 1896ból
ez nekem való lightosabb sör......de jó ill. nekem ízlik!
a haverjaim /mind alkoholista/ azok a 12% isszák unikummal higítva
amúgy összedobtam egy hondát és megcsináltam haverom defektjét és most tudok ebéd után kimenni csolnokra....előbb hívott xlzx gyuri , hogy már áll a bál és menjek azonnal ...jó minden!
holnap meg sóskút
az elején a parasztvakitó % van, aztán jön a lényeg, ami a hátulján van kis betűvel.
viszont nagyon finomak a szlovák sörök!