Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ugyanakkor mint mi
tudom.........így sajna elkerültük egymást de majd legközelebb csinálunk egy rendes fórumtalit!
na ennyi amit sikerült fotózni a sz@r akkuval! kerkyra ti mikor mentetek el ?
azok mi voltunk
és ez bocs a minőségért de nem a legjobb a telefonom
meg ezek
ezek vannak
Ha a fiam hazajön összevágja nekem a videófelvételeket és este felrakjuk lássa meg mindenki.
Én nagyon nem is mentem a pályán csak egy pár kört kurva nagy por volt és nem volt szemüvegem Faisst nyomta egész végig nem lehetett leállitani.Utálok más után motorozni a porban.
jobbulást minden sérültnek! képeket nyomhattok még fel ha van!
kár h messze van csolnok... bizti fasza lehetett
keryka faisst hogy nyomta
Jobbulást csanaki.
Gyárinak nézett ki nem hiszem hogy valami sufni tunning lenne ahoz tul jól volt összerakva.
A motocross versenyző és freesylos Hujber. 450es Hondával volt...
Ecsém ez a Ktm quad valami házitéma vagy mi a fax?
A színész Hujber? A valami amerikás? Milyen géppel nyomta?Vazze tennap korcsolya ma motorozás hm..
Ja én is ott voltam csak az a rohadt szél nem kellett volna.
Ja a Hujber mögöttünk volt a kocsijával..télleg jól nyomta de ez tőle nem nagy meglepetés...amúgy már csak a kezem fáj
na szevasztok ! megjöttem csolnokról.......éppen mikor megérkeztem odajött csaba..... schüll faterja és beszélgettni kezdtünk akkor láttam elmenni a supermoto apriliát 2 személlyel!
amúgy minden jó volt csak a szél nem kellett volna........találkoztam mindenkivel aki ott volt
remek volt a babletykó is ....köszi mindenkinek /fair play se-nek/...kár hogy kocsival kellet mennem
csináltam pár képet persze tele elem nélkül mentem
mindjárt felrakom.......
csanakinak jobbulást............
nem csodálom, láttad volna magad kivülről, jól hátbacsapott a motor
Hujber Péter amugy mit keresett kint? Ő is sportmotoros? Edzésnek biztos jó volt neki.. Jól nyomta, szépeket csavart a hondán!
Hát csak az volt a baj hogy a jobb vállam meg a felkarom úgy fájt...fel is dagadt 1 kicsit..bár aludni nem tudtam mert volt 1 kis hangzavar
hát ma kipihented magad a kocsiban...
Azért jól kented !tegnap voltam edzeni 250-es meg 450-es motorok között....ők Sókútra edzettek...azon a pályán 2kör alatt teljessen lefáradtam 5perceketkellet pihennem...de jó vólt