Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

....vagy motorex..
Erre csak annyit mondok eddig 1 motor sült meg alattam 1 250 kdx azé mert éppen scooter olajat nyomattam és 1 egyenes aszfaltutón megnéztem a végét te tudod én csak tapasztalatot osztok meg
ez volt a kellemetlen érkezés
gyuri meg ott gugol és fényképez vagy nemtom mit csinál
az yz125 kb 41-42LE
hy!Ugy tűnik találtunk 1 ipsét aki majd fuvarozza a bike-ot! Vasárnap lehet megyünk Ebszőnybányai cross pályára!
megyegetek...SX 250 akkor is megy, ha te nem akarsz... ..mellesleg 1 éve használom ezt az olajat.Abban egyetértünk hogy egy 2T-nek az olaj a lelke...de ha meggondolod a scooter olajat olyan gépekhez készítették, amik pörögnek, mint állat....
egy olyan kérdésem volna h. a KTM EXC 125 hány lovas és mennyit megy végre kb.? és ugyan ez akérdésem a 125ös yz vel kapcs. köszönöm! http://www.hasznaltmotorok.hu/hirdetes/134418
Én eccer kezdő koromba szívtam azóta vagy r2 vagy
Ja használj.. fél év vagy 1 év múlva dugócsere vagy esetleg 1 nagyobb hajtás után r2 meg 2 év!
Ja hátha nem mész a motorral nincs..
elhiszem gerre...én csak azt mondom hogy jelenleg Castrol scooter-t használok és semmi baja a gépnek...ja, 1600 Ft-ért veszem literét
köszike
saliva-superstar
Nem mindig!
APA KEZDŐDIK!
760 ért
rmz250
Faisst, franya a video!mi a musica alatta?
Pedig hidd el hogy van..
egy olyan kérdésem volna h. a KTM EXC 125 hány lovas és mennyit megy végre kb.? és ugyan ez akérdésem a 125ös yz vel kapcs. köszönöm! http://www.hasznaltmotorok.hu/hirdetes/134418
kicsirics, én nem értek annyira az olajakhoz, de gyszer azt mondá valaki vala hogy laborban letesztelték a 4000 Ft-os olajat, meg a jóval olcsóbb olajakat (de nem no name-eket), de nem volt köztük különbség...
Myth, látom vettél egy cr-t? mi a helyzet vele?
Kenny?BEKAPHATJA!Eszem-faszom megáll!
Sztem nagyon jó fajta!
mennyiért, és mekkora rmz-t akar venni?
szerintetek ez jófajta oil? Castrol R2 Racingbike(keverékolaj)
jaja
csak remélem addig már sikerül beszereznek az rmz-t
remélem eltom adni hamarosan az yz-t
Jaja, nem is mérgelődöm rajta