Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aloevera is jo bele, meg zöldtea benya helyett!
csak azt nem tudom h ezt miért gerre válaszára írtam
de nem kő kevergetni abba a kurva benzinbe...
Én is megyek aludni holnap suli...helyett megyünk dugóért haver motorjába
vagy használt étolajat.....nem,nem, inkább OLIVAOLAJAT!attól nem kap koszorúér betegséget...
Abba is kell olaj!
na jolvan all húzok a vérbe aludni mert holnap 7-re köll mennem gyakorlatra
Szigoruan Botondot bele
mindegy, kinek a papp, kinek a pappné...mellesleg megoldottam az olaj prblémát: veszek egy 520-as KTM-et..!
én a vizilovakkal vagyok!
én veled vagyok
Jó nem szóltam..
nem mondtam hogy spórolok rajta...mint mondottam, nincs kedvem generálozni sem a gépet...mellesleg ha az SX bírja, akkor az azért mégis többet mond 100 szónál...
Ja lopottan 1800
az baj tudjátok hogy bár 1500 FT nem a világ, de ha havonta sokat mész, akkor számít...persze dugót sem szeretnék idő előtt cserélni, de mi a lóf**nak tegyek olyan olajat bele, AMI KB ANNYIT KEN, MINT AZ OLCSÓBB?
Egyébként a laboros dolog tényleg igaz....ez olyan mint a farmer márka...Levist megveszed 20 ezerért, de ugyanolyan mint a trapper, csak neve van..
Két évvel ezelőtt használtam akkó ajándékba kaptam a motorhoz de sztem 2800körül volt R2 nagy tétel 10lityi 2600! Nade valakinek 250sx-e van és az olajon sporól?
nanemá ilyen drágát toltok AROL 2t vel mi a baj?
motorex-nek mennyi litere?
elkúrtam... a Castrol akciós
nem mondom hogy nincs igazad...én mondjuk végignyomtam Erdélyt (1020 km) vele meg mindig azt használom, de eddig semmi....
ez az olaj semmi kedvezménnyel 2890 Ft. Ez se vészes.pl a motul710 amiből 4100ft 1L
midland
Én IPONE 2t city tolok, de átégett a dugó, lötyögott a hajtókar, és beállt a váltó. Pedig 2200ft lityije! Nem értem. Biztos az olaj miatt van..