két perc és itt vagyok csak a kukát ki kell dobnom utcára mert hajnalban viszik és elfelejtettem ....
bobby te is tedd ki ! felétek is honap megy a kukáskocsi
szevasztok .....most jöttem föl a garázsból idáig műtöttem 1 szemítrakás terepmotrot!
de készen lett....meg jó is ............
vissza kéne olvasnom mert nem vagyok képbe ,de mindjárt elájulok, meg most ahogy a monitort nézem kezd szúrni a szemem ............kihegeszthettem a szemem remélem a krumpli-ig nem jutok el
cross? szerintem sima tuning kipuffot keresel mondjuk arrowot, cross mocik rezója nem jó rá , ez nem úgy van hogy csak ráraksz akármit, ez a motorhoz van hangolva
Csá mindenki!
Nem tud véletlen valaki egy eladó (125-ös 89-es dtre) crosz rezonátort, meg a hátsó rugos tagba kellene nekem egy 125 v 250-es cross moci rugo?!
Ha valaki Halas felé lakik írjun már mert kellene a kiskunhalasi bontó telefonszáma(hu de kéne !
Kösz előre is!
bobby te is tedd ki !
nézz már be cbr alázás hozzászólásokhoz
olyat állítanak hogy hondákban 10-15 óránként dugócsere kötelező
de készen lett....meg jó is ............
vissza kéne olvasnom mert nem vagyok képbe ,de mindjárt elájulok, meg most ahogy a monitort nézem kezd szúrni a szemem ............kihegeszthettem a szemem remélem a krumpli-ig nem jutok el
Nem tud véletlen valaki egy eladó (125-ös 89-es dtre) crosz rezonátort, meg a hátsó rugos tagba kellene nekem egy 125 v 250-es cross moci rugo?!
Ha valaki Halas felé lakik írjun már mert kellene a kiskunhalasi bontó telefonszáma(hu de kéne
Kösz előre is!
Na ényleg gutten ábend mindenkinek...
Aztán fel vele!