Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

éredekfeszítő téma
nálunk holnap viszik
De hol van Standar?
na itt vagyok kuka kint
Nálunk má elvitték
nálunk is most viszik, és én is elfelejtettem, kb 10 perce vittem ki
két perc és itt vagyok csak a kukát ki kell dobnom utcára mert hajnalban viszik és elfelejtettem ....
bobby te is tedd ki ! felétek is honap megy a kukáskocsi
az jó szar
zozi
nézz már be cbr alázás hozzászólásokhoz
olyat állítanak hogy hondákban 10-15 óránként dugócsere kötelező
szevasztok .....most jöttem föl a garázsból idáig műtöttem 1 szemítrakás terepmotrot!
de készen lett....meg jó is ............
vissza kéne olvasnom mert nem vagyok képbe ,de mindjárt elájulok, meg most ahogy a monitort nézem kezd szúrni a szemem ............kihegeszthettem a szemem remélem a krumpli-ig nem jutok el
cross? szerintem sima tuning kipuffot keresel mondjuk arrowot, cross mocik rezója nem jó rá , ez nem úgy van hogy csak ráraksz akármit, ez a motorhoz van hangolva
Csá mindenki!
Nem tud véletlen valaki egy eladó (125-ös 89-es dtre) crosz rezonátort, meg a hátsó rugos tagba kellene nekem egy 125 v 250-es cross moci rugo?!
Ha valaki Halas felé lakik írjun már mert kellene a kiskunhalasi bontó telefonszáma(hu de kéne !
Kösz előre is!
én egy twixet teszek rá
esélyes!
a sátor alatt a jobboldalin Mitas van az tutter van rá 1 sportszeletem
ezt még hallottam!
Na ényleg gutten ábend mindenkinek...
videózunk, fényképezünk, esünk-kelünk...na jóéjt mindenkinek!
Hát ha nő nincs
ja,még csak annyit hogy én a motorommal alszom...
de kibaszott jó idő van, full hawaii, legalább 10 fok lehet, szóval jó lenne motorozni menni, cska hát nincs benya, meg szar a csapágyam
Fényképezzetek,meg videózzatok sokat!
Aztán fel vele!
Én egyszer tujafalevelet tettem az excbe simán elment úgy hogy közbe Dragstarral gyorsulta
sose azt nézd na csé all!
én is megyek...andris bácsi megy holnap konferenciára...meg holnapután is...de szombaton csapatás, videózás!majd fent lez nemsoká" itten!
Na ezt énse értem igazán:)