xr 650 nagy dög még turára is csak akkor lehet használni ha lájtos helyeken jársz vele.Mert aholl emelgetni kell valami csapábol akkor odaszarik az ember avval a gyenge 190kg nem egy könyü madarak közé tartozik .Remélem nemveszed okoskodásnak de nekem ez a véleményem róla.
Engem is érdekelne tapasztalat az XR650 Hondáról! Tényleg az FMX650-ben is ugyanaz a blokk? Erősebb, vagy nyomatékosabb, mint a KTM LC4 pl?
Tényleg jó kompromisszum motor annak, aki szeret túrázni is, de szereti a supermoto-enduro gépeket?
Mennyi lehet az utazója, fogyasztása? Szervízigénye, megbízhatóság?
Előre is köszi a válaszokat! :)
Sziasztok!
Valaki tudná nekem megmondani a Székesfehérvári Quad Racing elérését? Mert az oldalon se telószám, se e-mail. Vagyis én nem látok Ha valaki tudja az légyszi írja már meg!
zéé, xar lehet neked is a szemed, nem irigyellek érte. a krumplis modszert nem hallottam még, mesélhetnél róla. amugy mien xart tákoltál ?
SZtem az xr650 annyira nem xar motor, mert igazán sokoldalú. lehet vele supermotyózni, endurozni, meg turazgatni is. az persze mas kerdes, h egyikben sem kiemelkedő, és persze nem mai technika. viszont még sosem ültem ilyen járgányon, ezert tapasztalatom sincs vele!
jó reggelt!
hát eljutottam a krumpliig az éccaka begyulladt a szemem mintha homokot szórtak volna bele.......aztán mégiscsak reszelt krumpli mindig a megoldás ...úgy fröcsköltek a könnyei
m mint lolka&bolkának
kukáért most megyek ki
szerintem az xr 650 egy nagy ólommadár ezek már ilyen ráncfelvarrás meg stb.simogatása a régi szarnak ...mókusvakítás ,veszett fejsze nyele..............még az is lehet , hogy nem is olyan hű de erős....attól tartok ha nem csinálnak nagy kategóriában(E3) valami teljesen újat akkor megint nem fogják őket jegyezni sehol ugyanúgy mint eddig
Honda XR650R. Tényleg tudja a gyárilag megadott 61LE-őt? Mert külföldi oldalakon, ha jól értelmeztem, csak 46-50 körülit mértek. Tud valaki erről valami biztosat mondani? Thnx.
na mi a nátha van még mindig suliba vagytok ?
Engem is érdekelne tapasztalat az XR650 Hondáról! Tényleg az FMX650-ben is ugyanaz a blokk? Erősebb, vagy nyomatékosabb, mint a KTM LC4 pl?
Tényleg jó kompromisszum motor annak, aki szeret túrázni is, de szereti a supermoto-enduro gépeket?
Mennyi lehet az utazója, fogyasztása? Szervízigénye, megbízhatóság?
Előre is köszi a válaszokat! :)
Valaki tudná nekem megmondani a Székesfehérvári Quad Racing elérését? Mert az oldalon se telószám, se e-mail. Vagyis én nem látok
Köszi előre is!
vagy má inkább mahlzeit!
zéé, xar lehet neked is a szemed, nem irigyellek érte. a krumplis modszert nem hallottam még, mesélhetnél róla. amugy mien xart tákoltál ?
SZtem az xr650 annyira nem xar motor, mert igazán sokoldalú. lehet vele supermotyózni, endurozni, meg turazgatni is. az persze mas kerdes, h egyikben sem kiemelkedő, és persze nem mai technika. viszont még sosem ültem ilyen járgányon, ezert tapasztalatom sincs vele!
hát eljutottam a krumpliig az éccaka
m mint lolka&bolkának
kukáért most megyek ki
szerintem az xr 650 egy nagy ólommadár ezek már ilyen ráncfelvarrás meg stb.simogatása a régi szarnak ...mókusvakítás ,veszett fejsze nyele..............még az is lehet , hogy nem is olyan hű de erős....attól tartok ha nem csinálnak nagy kategóriában(E3) valami teljesen újat akkor megint nem fogják őket jegyezni sehol ugyanúgy mint eddig
Honda XR650R. Tényleg tudja a gyárilag megadott 61LE-őt? Mert külföldi oldalakon, ha jól értelmeztem, csak 46-50 körülit mértek. Tud valaki erről valami biztosat mondani? Thnx.