Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

céjer hogy áll?
az igen már vártuk
Holnap úgy néz ki összeáll egy új motortípus..Aprilia SXV 125
már nem
tudom ........de most nyolccal kevesebb kezem volt mint kellett vona
na mi a nátha van még mindig suliba vagytok ?
Ja meg még anyi hogy tudod van az a pajzs nevezetü szerkezet
Hallod zozikám mifelénk enni szókták a krumplit
xr 650 nagy dög még turára is csak akkor lehet használni ha lájtos helyeken jársz vele.Mert aholl emelgetni kell valami csapábol akkor odaszarik az ember avval a gyenge 190kg nem egy könyü madarak közé tartozik .Remélem nemveszed okoskodásnak de nekem ez a véleményem róla.
sziasztok!

Engem is érdekelne tapasztalat az XR650 Hondáról! Tényleg az FMX650-ben is ugyanaz a blokk? Erősebb, vagy nyomatékosabb, mint a KTM LC4 pl?
Tényleg jó kompromisszum motor annak, aki szeret túrázni is, de szereti a supermoto-enduro gépeket?
Mennyi lehet az utazója, fogyasztása? Szervízigénye, megbízhatóság?
Előre is köszi a válaszokat! :)
Sziasztok!
Valaki tudná nekem megmondani a Székesfehérvári Quad Racing elérését? Mert az oldalon se telószám, se e-mail. Vagyis én nem látok Ha valaki tudja az légyszi írja már meg!

Köszi előre is!
morgen!
vagy má inkább mahlzeit!

zéé, xar lehet neked is a szemed, nem irigyellek érte. a krumplis modszert nem hallottam még, mesélhetnél róla. amugy mien xart tákoltál ?

SZtem az xr650 annyira nem xar motor, mert igazán sokoldalú. lehet vele supermotyózni, endurozni, meg turazgatni is. az persze mas kerdes, h egyikben sem kiemelkedő, és persze nem mai technika. viszont még sosem ültem ilyen járgányon, ezert tapasztalatom sincs vele!
lakxik valaki Budakalász, Üröm felé?Szombaton megyünk bohóckodni a bányába...ha igen és van kedv, gyertek!
nagyon írtok.................
jó reggelt!
hát eljutottam a krumpliig az éccaka begyulladt a szemem mintha homokot szórtak volna bele.......aztán mégiscsak reszelt krumpli mindig a megoldás ...úgy fröcsköltek a könnyei
m mint lolka&bolkának

kukáért most megyek ki

szerintem az xr 650 egy nagy ólommadár ezek már ilyen ráncfelvarrás meg stb.simogatása a régi szarnak ...mókusvakítás ,veszett fejsze nyele..............még az is lehet , hogy nem is olyan hű de erős....attól tartok ha nem csinálnak nagy kategóriában(E3) valami teljesen újat akkor megint nem fogják őket jegyezni sehol ugyanúgy mint eddig
Honda=
Ja jó reggelt
Ezt nem lehet tudni , mindenki mond mindenfélét, de szerintem nem is ez a lényeg, ki kell próbálni és ha jó akkor jó(jó=Honda )
Szevasz R.Zsolti jól leléptél aszt nem megsértödni .
61LE főtengelyen, kb 55öt ad le a hátsókerékre...mindenesetre nagyon bivaly gép, iszonyatos nyomatékkal
Az XR 650 kereken 55 LE!A 600-as 45-58! Úgy tudom!
Üdv!

Honda XR650R. Tényleg tudja a gyárilag megadott 61LE-őt? Mert külföldi oldalakon, ha jól értelmeztem, csak 46-50 körülit mértek. Tud valaki erről valami biztosat mondani? Thnx.
Nálunk nem kell messzire vinni, itt van 500méterre fkf rt.
nekünk is holnap viszik
msnen nincs fennt standar gyerek