Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Előzmény.
Kösssssz. Szerko.
csá ombre... re még itt.... gecó 5 kor ittam egy pohár kávét és nem tok aludni
hogy bántják a kawát?
zoozee sikerült?
üdv a topicban
Hello kicsi vagyok. Megnyugodtam, hogy nem csak velem csesztek igy ki. Vagy csak a kawákat bántják
ilyen durván.
zééé ezt a packot tőcsd le és rakd fel ez egy codec pack.... ha felrakod akármi lejátsza neked
nekem a media player is lejátsza
ez érdekes hogy a media player nem játsza le... pedig a wmv a microsoft saját formátuma...
nekem a legújabb bs player van... lejátsza
media playerrel nekem se játszaa....de a power DVD....csodákra képes
de ha nagyon nem megy akkor msn en kattints rá a nevemre ----- ugroj a tárhelyemre és ott a főoldalon megnétheted mert automatikusan lejátsza mindne látogatónak
meg írtam a házigazdáknak is hogy elfelejtették kirakni
az egyik barátom most húzta le és neki lejátsza
hát hogyafrancba nem
az se játssza ....vlc se de most lehúzom mégegyszer
szia zééé... bsplayer el játszd le!
hát jól elhúztatok
jajj vazze evenx...na ez hiányzott mint farzsebbe a szar ....hát nincs szerencséd......vagy éppen ,hogy van ? részvétem... nézd a dolgok jó oldalát a rosszban a jót és ne idegeskedj és gyógyulj meg hamar ! /hogy eleshess megint /

mégegyszer jobbulást!
ádi csak azért kerestelek mert nekem nem jött le a videó csak a hang része és bármivel társítom nincs kép csak a zene .....azt hittem senkinek se jött le ...de ezekszerint működik mindenkinek csak nekem nem
akkor letöltöm mégegyszer...azért humorizáltam , hogy jól motorzol de nem
na töltöm
na jó éjt emberek, elteszem magam péntekik a KÓTERBA . csá-csá
meghalt
na mentem...
remélem azt álmondom hoyg holnap 15érdeklődő lesz a motorra...
holnap felhivom kereskedést hogy beszámítják e a motoromat...mert mintha akereskedő mondott volna valamit hogy 3 kiló körül vagy nemtom...
mind1,majd rékérdezem
csaoo
itt van zéé, csak feltartom skype-on a sok hülyeségemmel...