bocs, csak elugrottm egy pillanatra...
A 250-es EC 550-ért adom.2000-es évjárat, 2007végéig van rajta forgalmi. (mert van rajta)rendszámos, törzskönyves.Fém fékcsöves, magasítós, kézvédős (a képen még nem)
Kétütemű 250-es Yz vagy Cr akarok venni, 2000-es évjárat környékén.
Ha van valakinek tapasztalata, hogy mi a különbség a két masina között, -amit egy halandó észtevehet-azt megköszönöm.
Csak hobbimotorozásra kell, nem akarok 2másodperccel jobbat menni a pályán, meg természetjárás.
Gondolkodom a 250-es négyűteműn is, de azok 2-300 ezerrel többe kerülnek, és a fenntartásuk-szervízük is húzósabb.
ja csak előtte megkerülték vele a földet
utána megcsináltam és azóta egy kisgyerek jár vele a városban le-föl mint a marha ...jó lett
ott asszem az volt a baj ,hogy elpattant a kipufogóablak közötti elválasztógerenda és az tett be neki
Szepek mindahanyan.De ezek nekem tul nagyok meg dragak a haverom meg ragaszkodik a nagyobb kobcentihez(min400cm)a yamaha tt, xr, ttr,milyen kategoriaba tartoznak?
anno beszélgettünk Zozival egy 125ös ect 5 kerek pénzért...2003as volt frissen felújítva,elvitték előlem és rá 2 hétre beadta a kulcsot...örültem ám hogy nem csesztem rá
A 250-es EC 550-ért adom.2000-es évjárat, 2007végéig van rajta forgalmi. (mert van rajta)rendszámos, törzskönyves.Fém fékcsöves, magasítós, kézvédős (a képen még nem)