Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bocs, csak elugrottm egy pillanatra...
A 250-es EC 550-ért adom.2000-es évjárat, 2007végéig van rajta forgalmi. (mert van rajta)rendszámos, törzskönyves.Fém fékcsöves, magasítós, kézvédős (a képen még nem)
hát ez nem szép szó a dr-z re hogy VERSENYenduro
ezzel sokmindenki nem értene egyet..ezzel a verseny enduró elnevezéssel
Adrz 400 e 50 paci és az egy varseny enduro
az enyém ugyan nem 2000 es évjárat...de biztos hogy megy úgy...
ja és most lett felújjítva
zozi
mondogattad valakinek a gépemet?
Sziasztok!

Kétütemű 250-es Yz vagy Cr akarok venni, 2000-es évjárat környékén.
Ha van valakinek tapasztalata, hogy mi a különbség a két masina között, -amit egy halandó észtevehet-azt megköszönöm.

Csak hobbimotorozásra kell, nem akarok 2másodperccel jobbat menni a pályán, meg természetjárás.

Gondolkodom a 250-es négyűteműn is, de azok 2-300 ezerrel többe kerülnek, és a fenntartásuk-szervízük is húzósabb.

Előrre is köszönöm a válaszokat.
Mit csináltál rajta ?
ja csak előtte megkerülték vele a földet
utána megcsináltam és azóta egy kisgyerek jár vele a városban le-föl mint a marha ...jó lett
ott asszem az volt a baj ,hogy elpattant a kipufogóablak közötti elválasztógerenda és az tett be neki
ha nekem lenne annyi peenzem akkor nem lenne draga
A 250-es 50 Le,piszok jó és erős!Csak tapasztalt moccosnak ajánlom!
tt milyen kategória..
hát biztos hogy nem hardenduró
ezek amiket felsoroltál..e a softenduró kategória..mint a drz
350ért drága lenne neked az enyém?
Mennyit kérsz a GasGas 250-ért?
az fel volt újítva,asszem talán Zéé csinálta
Szepek mindahanyan.De ezek nekem tul nagyok meg dragak a haverom meg ragaszkodik a nagyobb kobcentihez(min400cm)a yamaha tt, xr, ttr,milyen kategoriaba tartoznak?
na az enyémmel ilyen nem fog előfordulni.amugy sztem nagy geciség úgy eladni egy motort hogy tudod hogy szar...de te nem szólsz
anno beszélgettünk Zozival egy 125ös ect 5 kerek pénzért...2003as volt frissen felújítva,elvitték előlem és rá 2 hétre beadta a kulcsot...örültem ám hogy nem csesztem rá
mit kérsz az ecért? számomra megfelelő lenne mert villog meg van forgalmija...igaz most még tuti nem jöhet szóba csak jövőre,de érdeklődni sose árt
én nem akarom a világért sem Faisst üzletét rontani, de nekem ezek vannak most eladók..ha valakit érdekel, sikítson
ne azt a szar nézegessétek.. várjátok még föntlesz az új..
mindenre megvan a magyarázat.... te biztos Lünyőt nem vetted észre, mert én Szabi vagyok
yz 250 92 es 56 paci 1 hónapja újítattam fel 175000 ért...szal ez a vétel nem zsákbamacska...
attol fugg milyen evjarat mekkora a motor es mennyibe kerul esetleg egy fotot kudhetnel rola.
nekem van egy GasGas EC 250 és egy KTM Sx 250 eladóm...hát ebben a kategóriában nem kell hardabb egy 2T 250-es cross KTM-nél...62 LE, 98.5 kg...