Már ne haragudj Zoozee,de téged se mutogatnak a tv-be mégis szerelsz,és lehet , hogy többen elégedettek a munkáddal,persze mindig akadnak olyanok akiknek senki se elég jó!
Én sem lehetek nekik szimpi, mert mikor jöttek a gondok, az összes forumba leírtam, hogy mik történtek és biztos olvasták, de hát nem én vagyok a hibás, hanem a motor selejtes darab! Magyarul: egy cseppet sem vagyok meg elégedve a motorral, és azzal sem akik árulják! Na jó azért jo motor, persze csak ha jo!
Nekem a cég se valami szimpi, meg az emberkék sem, akik ott szerelnek, de amíg garancia van rá addig nem érdekel! Szerveznek, itt túrákat is, de életveszélyesek, biztos jo kaland, de én ilyen emberekkel nem megyek egy métert sem!
Ott voltál? Biztos szidtak engem, mert kemény tortúrát kellett lebonyolítani velük! Nem nem tört el, hanem ferde volt, két nyomba ment! Alig akarták megcsinálni! Utána beállt... Ha érdekel a dolog akkor a Boncteremben megtalálod! Nos igen az ár, semmi kedvem költeni erre a gépre, mert ugyis beszarik! Csinálják ők garanciába szépen!
Sejtettem,hogy a tied a vázcserés,pont akkor voltam dorogon amikor cserélték a vázat!Persze hogy tudok,jó szerelöket itt a környéken,hiszen mindannyian ismerjük egymást!csak árban változó minőségben nem!
Ki szervizelte? Csiki-Bege! Dorog Lehotay, na azok aztán nagy szerelők! Trehány egy banda! Váz csere volt rajta, a kormány zárat kihagyták, a lábnál lévő műanyagok lógtak! Húúúúúúúúú életveszélyesek! Csak ők garanciában szervizelik!
Ha esetleg tudnál valakit szólj!
16.ker - nagytarcsa - kistarcsa környéken tudtok krosszpályát?
mondjatok légyszi párat...hol, merre, milyen, stb..
köszi