Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De komolyan! Azé ennyire nem vagyunk hülyél hogy komolyan gondoljuk hogy 110el kerék 2ba..
SZAKADÉKBA MAX
Nem 110! 130 tee
mi megy 2. ba 110et? lemaradtam
És még mielött valaki,agyon verne itt,hogy hova istenitem a kx-em,elárulom a 2 büvös szot..HOZZÁSZOLÁS GYARAPITÁS! Ha valaki ezekböl sem vágja mi a helyzet akkor sajnálom
Spy az uncsimé a motor!
őő szpájank van motorja! Egyszer gyorsultam vele fúú kutyakenyér 130 2ba
ebből veszekedés lesz.. érzem
Nah Ádii tegyél rendet mond ki hogy te se hiszed hogy 2.ba 110-et megy ugye?
szerintem Spynak nincs is motorja lehet valami motoros kx-ét lefényképezte ami (elég fasza kis Kx) és most arra huzza a száját
bakkerr nemtudod honnan valo a motorod
na el ne kezdjétek oltani egymást mert megin én teszek rendet mint Faisst vs Mxmenő
Mittom én
Mi nem a kx-edet becsméreljük hanem téged
janaboy a 80as kx-et honnan vettétek?
Nézzétek meg Spy honnan ír ide be hát nem fogjátok kitalálni De NAgykálóból Mostmár velehogy megértem szegényt
és ha valakit érdekle elárulom a "turbos" kx receptét:enyében 600as ninja fötengej van erösitett cr500 dugattyuval és spéci yamaha raptro qaud lamellák amelyek a gyors váltást segitik,ja és nem utolso sorban egy 4x4es atvböl vlao difizár ezek tudatában is lebecsmérelitek a kx-em?
aha én csak kérdeztem! vagy lemaradt a ? jel?
És akkor szpáj meséld el amikó turbós hayabusa ellen mentél! én ott voltam
Na jó léptem remélem örültök a HSZ gyarapitásnak..
dragster ne is emlitzsd egy kategoriába a crossal!kx-el egyszer gyorsultam egy oylan hulladék ellen,hát mit modnjak végre tuti hazavágja mert azért azok mennek vagy 400at de 100-150ig simán hazavágtam erröl enynit
gerre 3szor akkor kifutó mert a tanyatuningon nincs fék hogy megálljatok? a torbina tul drága volt bele arra már nem jutott
szpájnak a motorjára üvegszálból csináltunk szárnyakat és átrepült Szlovákiába Nyíregyről mert kilánckerék vó hátul....