Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja ja rossz pldányt, de már bele törődtem! Ha mismét valami bekakál benne, veszek egy másikat,de lehet KLX 450-et! De ha jol megtudok állapodni Török Janival akkor bevállalom mégegyszer a márkát, egy 2007 450 FSE-t! Hát ha!
a gecik
már bent volt..
csak ha rajtuk keresztül veszed, 100ezerrel drágább...
Vforce3!Én eddig csak egyszer cseréltem dugot,1/2 évente a váltó olajat gumikat és lánc szettet,idén a hinba rendszert cseréltem , az enyém 2004-es!
a 2006 osokok igen meg a 2007esek is
a régebbiekkel ne foglalkozz szerintem
akkor tudom melyik gép,azt nézegettem 1 2hete ha már bent volt...igaz árat nem néztem
vforce, nem azért hogy védjem a márkát, de nekem semmi bajom nem volt vele...most bent állt, kivittük 2 hónap után megjáratni és 6. rugásra indult..az injektorosokat meg ott köszörültük 2 percig...sajnos rossz példányt fogtál ki, de hát ez ugye akkor is előfordul ha összejössz egy csajjal..
Hát te András!Ki más?(a motorod miatt) De ha valaki mast is érdekel szervizelés vagy olcsó motorok,robogok,az hivjon bátran!Tel:20/3211550
hiába kattintok erre a lóf*sz előzmény gombra, nem működik..
Na mindegy, ha valakit érdekel az EC (egyébként bent van a békásmegyeri Csiki-Begében) vagy a 250-es SX, itt a számom: 06703852682, vagy az emailem: mokas75@yahoo.fr
Amugy a husqvarna megbizhato marka?
atis38! Most láttam a GasGas forumon a kérdésed! Tetszeni tetszik a motor, mert nagyon erős, nagyon könnyű, teljesen megvagyok elégedve vele, persze ha megy, ami ritkán van! Zsír ujonnan vettem, de nem az igazi, ahogy összerakták! Most tökéletes szuperál, múlthéten hozták vissza a szervízből! Tavaly július ota játszom ezt a szervíz oda visszát! Ezért vannak kételyeim!
Hat a srac eldontotte mire kell neki a motor es hat ha ez kell hat ez kell,ezt keresek neki.Vforce koszi a valaszt.Amugy ha erdekel valakit szivesen latok vendegul egy kisebb motoros bandat Erdelyben van egy osszkomfortos hetvegi hazam a hegyek kozott kivaloan lehet itt motorozni,es termeszetesen a szallas ingyenes
kattincs az előzményre és megtudod
amugy neked írta
Nekem 300-as van!nehéz sáros terepen sokat zabál de nem bánom,ez a motor ugy jó ahogy van!Kell a telyesitményéhez a zaba!
én 4-450ért szeretném majd rxet eladni meg még hozzátenni egy 100ast és abból vennék motort...de akkor tuti nem lesz ilyen 5körül főleg nem olyan ami nem esik szét 3kmen belül
ki írjon számot? mer" most kb hárman vagyunk, aki árul..
én normális árat kérek érte...mondjuk eladni szeretném és nem nyerészkedni.Tavaly nyáron vettem 640-ért, azóta kicseréltem rajta ezt-azt (nem azért, mert elromlott), mentem vele összvissz kb 1600 km-ert...
lehet , hogy tudok valakit akit érdekel!Írj tel számot!
Hali!
Kinroad típusú kiváló városi robogó eladó! A motor 2006-os és még van rá 3 hónap GARANCIA! A gyári folytás is benne van még, szóval nincsen széthajtva! Rendszeresen szervizelt, szervízkönyvel, gyári kulcsokkal!Fogyasztása mindössze 2l/100km! Ha kérdésed van ÍRJ bátran! Az ár alkuképes... CSERE ÉRDEKEL! Jah és azért van "KYMCO" a nevénél mert Kinroad néven sose találnátok meg. MSN: maf_fia_@hotmail.COM
egen...mindenki döntse el először, mi a túróra akarja használni a gépet..mondjuk tavaly én elmentem Erdély tulsó végébe lábon, a 2T-s géppel...nagyon szépen teljesített és fogyasztott...
ezt nem mondod komolyan? tartsd meg 1 évig és megveszem !
igaz VARSENY
Ilyesmire felesleges cross motor,inkább egy 4t nyomatékos de nem tul nehéz motort ajánlok!
nem azt írta , hogy verseny hanem azt, hogy varseny!
Szia martonervin!

Hard enduro, az különös megszólítás, rég hallottam, inkább verseny endúro, de kinek a pap kinek a papné. Szoval, ha van lóvéja a srácnak akkor WR 450...és a többi 450 enduro, ha nem sok van akkor Honda XR 600 vagy 650, elég jo áron kaphatóak ezek a tipusok, és az isten le nem üti, csak ha elhanyagolják! Ha le is van lakva, akkor rákölt X összeget, és utána a világ végére is elmennek!