Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem lesz semmi baja attól a gyertyától....ha joci több évet ment 1 gyertyával...akkor enyémnek se lesz baja
Ádi a kanyar után csőrösnél nemfostál be?
7es gyertya faszán kiégeti a dugódat
léptem csövi... este jök.. addig sok 5 öst a videóra
nekem van egy kibaszott hard motorom,ha akarod enduró,ha akarod cross
nemérdekel?
de ezt eddig is tudtam hogy 4t vel jobban megyek
veszek yz be wartburg gyertyát,7 os hőérték és sose köpi be...kint volt egy haver ő is azt használt a 125sxs be meg a 300exc ben is amit tegnap vett
ja és 90 forint
szal holnap megyek be hozzá ktm be és veszek vagy 4 et
Furious Procesion a címe
en is markankenti jelolesre gondoltam.Csak egyik havernek kellene egy hard enduro es hogy a hirdetesekben jobban eltudjak igazodni.Koszi.Esetleg ha valaki tud egy 400-600 "98 tol errefelei hardendurot az szoljon cso
nap végén küldem 6-7 kört az rmzvel...hát..totál másképp motorozom vele mint az yz vel..gyorsabb tempót megyek vele,mert ugye van motorfék ezé kisebb a féktáv,könyebb,kezelhető az ereje
vigyék má el yz-t
felment a videó.... hamarosan elérhető lesz
na ma merre volt a nyomulás? jó volt...bár ez hülye kérdés
naja..általában mind más betű
nincs egységes szerintem se ........minden márkának megvannak a saját jelölgetéseik
Faisst-nak igaza van..nincs egységes jelölés...tudtommal
kawasaki klx 450
honda crf450x
yamaha wr450
husqvarna te450
stb..stb..mire vagy kiváncsi?
hát nekem van egy hardenduróm, GasGas..az EC-vel van jelölve (endurocross)...asszem
igen..az én dága SX 250-em ..
valaki megtudna mondani hogy a hardendurokat a markanev utan milyen betukkel jelolik(mintahogy van a yamaha dt,honda mtx.....)kossz
Ez 250 sx?
az ádivedejó most megy fel Faisst... és király lett sztem
nem ez a szutyok amit átküldtem
ez mán" csak a sirató teteje...má" láttam a célt, oszt" mégis nem...
Ja asztat má láttam.....
BAszki az utolsó képen amin te vagy a bal felső sarokan a faterom az ergó én is ottvoltma aközelben...gec,hogy nem vettelek észre
rötyö-rötyö...