honda cr 85 de bitang jol meg már fel is borultam szetm el is tort a lábujam pedig monták hogy csizma nélkül ne menjek vele mert le csuszott rola a lábam
hali
igen rmz lesz,persze cska akkor ha sikerül időben eladnom az yz-t.
remélem hamar elmegy mert félek hogy elviszik az rmz-t
250 est veszek mert 450 fenttartása drága és nem is kell nekem annyi erő pályára mert ugyse motorozom ki
te nemtudsz valakit akit érdekelne egy nagyon patent,felújított yz?
nehéz szülés ez a szerelés is....nem a szerelők védelmére de nehéz dió...már csak ha az ember az árakból indul ki eleve botrány mert mindenki olcsón akarja rendbevágni a paripát és ez nem összeegyeztethető a jó eredménnyel............és például sír az ember , hogy neki elég a szemétrakás dugó is mert olcsóbb 2000-rel/hiába mondod szét fog törni / de belerakod neki és ha tényleg eltörik akkor vérző szájjal ugatja ,hogy egy pöcs vagy stb ...sorolhatnám milyenek az emberek ! menőznek a motorjukkal de szervízre no money....meg ilyesmi ....aztán 50.000-ért csinálta a motromat mondja a birka de azt nem mondja , hogy 46ezer az alkatrész volt ebből
Még 1 tagot veszít a 2T-s tábor.
Na de ez van haladni kell a korral.
de ha adsz pénzt 450esre..akkor azt veszek
Viszont ha majd valaki érdeklődik mocik iránt akkor megemlítem.
igen rmz lesz,persze cska akkor ha sikerül időben eladnom az yz-t.
remélem hamar elmegy mert félek hogy elviszik az rmz-t
250 est veszek mert 450 fenttartása drága és nem is kell nekem annyi erő pályára mert ugyse motorozom ki
te nemtudsz valakit akit érdekelne egy nagyon patent,felújított yz?
Olvasgattam a fórumot és 1szer csak azt látom hogy a motorod eladás elött van?
Milyen verda a cél?
Faisst:
És neked meglesz az RMZ vagy még mindig nem tuti?
Na meg 450 vagy 250?
Hirtelen több kérdés nem jut eszembe
Ja és a legjobb szerelő versenybe magam részéről benevezem Szecsu-t is