aha értelek, de kéz alatt nem akarom, vagyis szeretném eladni, mert a kereskedésbe, csak betolom, és ennyi, nincs kedvem hirdetgetni, meg szinte senki nem vesz GasGas-t mert SZAR! Pedig nem az csak az enyém volt az, legalább is amiket itt a forumban olvasgattam ezt szűrtem le, hogy csak az enyém gatya! Bevittem a Yamahához, ott pedig hallani sem akartak róla! Szóval WR 450 kilőve, csak használtat tudnék, de ott is kifogni valami jót, igen csak lutri!
hát ja,jól mondod
lehet hogy veszel egy tetszetős gépet,ami "kiváló" állapotna örvend a gazdi szerint...
és ész vele két hetet és kettéreped a dugó,széttörik a hajtókar,stb....
De énszerintem simán megéri faisst gépe legaláb aszt tudod hogy jó mi a garancia arra hogy veszel egy 2000 gépet és hogy jó.Semi.Nagyon sokan már megjárták vele.
Sok ismerösömnek van 450-es GasGas-a,de senki se panaszkodik tulságosan,a dobja viszont katasztrofa,azonnal ki kell herélni mert gyárilag nagyon le van fojtva!
zoozee: Figyelj csak? Te motorokkal foglalkozol? Végül is mindegy, szoval 2006, 1800 km, tele volt hibákkal, amiket remélem végleg megoldottak, karcmentes, 1.200.000 biztos szeretnék érte! Miért kérdezed? Érdekelne a dolog?
atis38: mmmmmmmmm na velük én nem üzletelek, inkább Jani, a Csiki-Bege-ből! Közelebb is van és ismerem is! Ő hurcolja a motorom a szervízbe! Sokat nem adnak érte ugyse, de érdeklődöm a Kawasaki-nál is meg a GasGas-nál is, egy helyen vannak, pár méterre egymástól! Japán motor az Japán motor!
ha valamiből nem erőltetném a 4T-t az a gasgas.....ez az ec300 világbajnok gép az egyszer tuti de a nemlétező 4T-s tapasztalataikat ne rajtam szerezzék be!
monnyuk az enyém nem