a redbull-os hűtőidom az gyári, így vettem.
az első sárvédőn lévő az alpinestars....vmi rendezvényen vettem, kb 2eft volt.
a sixsixone meg a superpole-ból van. náluk vettem a páncélt, és hozzámvágtak egy komplett matricaszettet. kb ennyi a story.
mind1 az a lényeg hogy magabisztosan és mégsem nagyképűen reagáltam pedig 2 en nekemestek...
de ha mégegyszer megállítanak és még mindig szar akkor ugrik a forgalmi
bazz... igazoltattak a dunaparton... ez a faszkalap le akarta foglani a motor mert kicsit kopott a hátsó guma..... persze gyorsan felvilágosítottam hogy nemkéne... persze csak finoman... meg mindenben igazat adtam... oszt elengedett....
hát nem irigyellek....
hát ha van annyi pénzed akkor szntem vegyél egyett hogy kicsit kiéld magad...csak az a baj hogy esetleg veszel egyet, amivel bevásárolsz ráköltesz még 50-60-90-100ezret és nem tudod ugy eladni hogy nem bukj rajta elég nagyot....
Vegyél egy 250es 2T endurot a végén még beleszeretsz és meg is marad egy ideig
Hát már 8adik hónapos "terhes" vagyok. qrva nagy teher, mert nincsen motorom. Vagyis van egy szimó ,meg egy jégmotor, amit egész télen át "használtam", mert olyan jó sok jég volt. Szóval ezek még motorpótlónak sem jók. Megnézném a társaság nagyját 8 hónap motor nélkül. Mint ha ember börötenben ülne.
Igen ,amig nem dolgozom ,és nem lesz megfelelő pénz ,addig kéne keríteni vmi sast. per pillanat egy jó 125gyári krosszal is kiegyeznék. Jó árban persze.(de csak azért, h kipróbáljam amit zéé mondott: láb beakaszt a váltóba és nyél végig! )
Igazából sok motor érdekelne, egyszer begurulok, és megveszek egyet.
az első sárvédőn lévő az alpinestars....vmi rendezvényen vettem, kb 2eft volt.
a sixsixone meg a superpole-ból van. náluk vettem a páncélt, és hozzámvágtak egy komplett matricaszettet. kb ennyi a story.
de ha mégegyszer megállítanak és még mindig szar akkor ugrik a forgalmi
aha persze... a tökeid is ugrálni fognak
te be vagy baszva öreg.... ha nem akartam volna megállni kaptál volna egy hasast a csizmával menet közben oszt szia....
balfasz
ezennel is üzenem hogy kapja be
hát ha van annyi pénzed akkor szntem vegyél egyett hogy kicsit kiéld magad...csak az a baj hogy esetleg veszel egyet, amivel bevásárolsz ráköltesz még 50-60-90-100ezret és nem tudod ugy eladni hogy nem bukj rajta elég nagyot....
Vegyél egy 250es 2T endurot a végén még beleszeretsz és meg is marad egy ideig
mire is gondolsz konkrétan?
így pénteken már kicsit tompa vagyok....
Igen ,amig nem dolgozom ,és nem lesz megfelelő pénz ,addig kéne keríteni vmi sast. per pillanat egy jó 125gyári krosszal is kiegyeznék. Jó árban persze.(de csak azért, h kipróbáljam amit zéé mondott: láb beakaszt a váltóba és nyél végig!
Igazából sok motor érdekelne, egyszer begurulok, és megveszek egyet.