Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és kit érdekel a te üzleted?
209 euro az ca 53ezer pénz de most figyelj...én 25ért vettem a 60!!!!! ezres arrowot....szerintem ha 30ért el tudod adni akkor jó vagy,sajna ezekre a dolgokra nincs olyan nagy kereslet,főleg nem drágán
ez igaz..ki a faszt érdekel hgy mennyivel mész?
én se rakok yz re...pedig érdekelne..de annyira nem hogy szarozzak vele..sza inkább leszarom
link

gyuri jol meggondoltad te azt a kijelentést?

amugy van dugo gyári 20 péz, meg gyürük pár ezer ft, 4-6 asszem nem tom most per pill me nics itt a papir, meg a tügörgö, csapszeg, a 2 zéger... tömités... meg lehet h membránokat is megnézetem... ez ugy ösz visz max 40 péz...

most lehet h hülyeséget kérdezek de... : az ugy nem jo ha csak uj györöket dobok rá ugye? nem babetta ez....
a kép kicsit homályos, de készítettem hozzá egy "kurvajó" magyarázatot
szal a kérdés az hogy az általam fojtásnak vélt pirossal jelölt baszás valóban fojtás-e, és ha az akkor anyi a tenni valóm hogy kiszedem valahogy?
Hát valami közelit nézz
na később jövök... megyek kikapom a WR gyújtását
azt még nem tudom.... minnyá nézek egy térképet hogy mi hollesz
A sortkiállításon
Hol legyen találkozó???
Hallottam egy sztorit, a csaj ela akarta adni a ducatiját, és megcsinálták neki, hogy visszafele számoljon a km óra. Így csökken a gépben a km. Meg lehet oldani. Szét kell vágni, es megcsinálni, hogy egymást hajtsák fogaskerékkel. De az se rossz ütlet, ha fordítva teszed be az elsőkereket. Különben is minek akarod tudni, hogy mennyivel mész!!!!!!?????????? Inkább a hátsó tagot javíttasd meg!
Hy!!!!Mi v.leg szombaton megyünk!!!
fúúú msot jöttem haza akkorát mentünk.....
az én javaslatom hogy március 2. án legyen a topictalálkozó. mert szombati nap... és nem kell dolgozni
tisztelet a kivételnek
helló!
én úgy néz ki menni fogok, de még sajna nemtom mikor tesóméktól függ mert ők visznek!
jaja a sexy saras fényképet nem csesztetni
na továbbra is él a kérdés!!!
hezvegen akkor dagonya voltnem esos volt?
aki ön az jelezze!!!
sziasztok hogy vagytok?mikor jottok moci kialitasra
naeh embewrek ki mikor megy a motorkiállításra?
az én javaslatom márc 2. Szombat
sztem meg lehet oldani.... viszont ja azóta rájöttem hogy hülyeség... az órával kéne vakerálni
nem tudsz mit kitalálni....van 1 meghajtó az agyban meg 1 ami a spirált hajtja...2-2 körgyűrű amin van 2-2 pöcök,ezek 1másba akadnak és így forgatja egyik a másikat....nem tudod megfordítani,max az órában lehetne vmit fordítani de nem szedem szét az órát...
ja képeim nembaszogatni
na pill eszek vmit mert éhendöglök