Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vertex
Szeva gerle2!Most fogok egyet megnézni meg megbeszélem a gyerekkel az ára ha nem jön ösze akkor dumálunk még!De 90000-ret biztos nem adok érte még a felét sem!Akkor inkább marad ilyen a hangja!Különben hányas kiadásu a mocid!A 2001-re fel lehet rakni a tiedet?
Szeva Laci mi a lofasz azaz igol?És hol tudok venni olyat?
Szeva Siki nem valoszinü hogy elado lesz azthiszem megtartom!
micsoda??? ...nég h én megvadulnék...ugyan kérlek
nagy baja van! kong a tank baszameg
zoozee:

meik dugó a jobb? a vertex vagy a prox? miet tegyek a cr be? a vertex re gondoltam, meg azt is ajánlották
isiti:

mennyit gondolsz a kipuffrendszerre? msn d van? mondj egy árat és ha jo vagy közel vagy akkor kössünk üzletet
miért mi lett a gépeddel, hogy nm tudod ? vagy megutáltad a motorozást ?
tegnap, meg elötte is de hogy mikor fogok következőre.
Szombaton! te??
helyes! mikor motoroztál utoljára?
vagyok
nincs duma partner!
sziasztok! alszanak maguk vagy iskola máááár megint ?
amúgy itt a karika ha esetleg elissa megvadul
sztem is, de ezt ti tudjátok mien érzés...módosult vérárammal
Ide lassan már befér egy 18as karika!!Szar lehet azoknak a krosszosoknak módosult aggyal veretni...Megváltozott véráram stb stb....
...hát én meg várom h a kiállításon vegyek vmi tutkó csizmát...meg még ki tudja mit...láncszett is csereszavatos lex asszem...gerre- oxy
semi extra unalom a kovon
Ez így van nekem való csak nem itt a forumon hanem a szobámban és nem képen hanem élőben..
én is azt hittem először h nagy vagány csajszeek leszenk...de sajna nem aztán mondom ez nektek való .....kornel-thx jol...s veled mizu?
http://auto.videobomb.hu/video... .....kicsit csorgatják a nyálukat a fickók....
Kösz Elissa azt hittem vmilyen sztrííítfájtot nyomató csajok lesznek de ennek magamutogató qrva fílíngje volt.. Na attól persze jöhetnek sorba
szio hogy vagy?reg latalak?mi zu?