de sztem azelőtt kéne vmit trickezni mielőtt a spirál belemegy a kerékbe.... már kitaláltam egy megoldást de nem tom kivitelezhető e.... ja és csak lerajzolni tudom
holnap v holnap után kész az adapterem aztán már csak kell 1 távtartó meg a km órám ami mókás lesz...bemásolok ide 1 levelet amit 1 szervíznek írtam,hátha van vmi 5letetek..
Érdeklődnék hogy olyat lehetséges e megcsinálni hogy egy km spirál meghajtót meg lehet e fordítani? (supermotosítás van folyamatban,és a motorban amiből a kerék lett véve pont ellentétes irányban volt bent a felni,így a meghajtó is... Nekem így most pont fordítva lenne és akkor így visszafele számlál, meg lehet ezt valahogy oldani? Üdv
amúgy nem tudom.....de engem 100 éve mikor gyerek voltam és megfertőződtem meghat az illata mikor valaki nagyritkán belerak a gépébe ...de jövő hétre rakok bele én is egy keveset és megörjítem az öregeket ...nosztalgiázni biztosan jó ......a kenést meg rábízom a castrol r2-re /a biztonság kedvéért/....
szerintem ártani nem használ kategória ! / de jó az illata /
power
ha az a H jelölés, amit az állórész félig eltakar, akkor ezen kb nincs mit elcseszni...a power jol volt beállítva!
ellenben arra mondjatok tippeket hogy hogy tudum kiszedni a kipuf könyökből a foljtást, majd lefényképezem, vagy keresek képet....
meg nem szívok mellre ilyeneket... szal felőlem folytathatjuk... te ideges leszel mégjobban.. én meg röhögök tovább.
komolyra fordítva a szót, ez télleg jó kérdés... eszek 1 et és megálmodom
Érdeklődnék hogy olyat lehetséges e megcsinálni hogy egy km spirál meghajtót meg lehet e fordítani? (supermotosítás van folyamatban,és a motorban amiből a kerék lett véve pont ellentétes irányban volt bent a felni,így a meghajtó is... Nekem így most pont fordítva lenne és akkor így visszafele számlál, meg lehet ezt valahogy oldani? Üdv
szerintem ártani nem használ kategória ! / de jó az illata /
ha az a H jelölés, amit az állórész félig eltakar, akkor ezen kb nincs mit elcseszni...a power jol volt beállítva!
ellenben arra mondjatok tippeket hogy hogy tudum kiszedni a kipuf könyökből a foljtást, majd lefényképezem, vagy keresek képet....