Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kurva annyát... le kellett volna rugnom az ajtaját.... egyből ugrik 300 rongya
Jóltetted
Nos, ha a fékpofára megy az olaj, az sokat ronthat a helyzeten=-KI KELL SÜTNI PLATNIN, REZSÓN ALACSON HŐMÉRSÉKLETEN!
Ellenőrizd, hogy a munkahengerek rendesen mozognak-e. Ha igen akkor légtelenítés, és rátöltés. A féktartályba küldj dot4-et, és hátul pattints csövet a légtelenítő csavarra.
N01 Csavar meglazít
N02 Fékpedál tövig
N03 Csavar meghúz
N04 Fékpedál lassan felenged és közben figyeled a szintet, mindíg maxon legyen!
N05 GOTO N01
Repeat until bubless oil exits!!
légtelenítsd le!
na hol vagytok?? alszotok??
valami téma

spy hol folyt el az olaj a fékből??
fakkk. lekoccolta elég rendesen a térdem egy köcsög autós és még neki állt följebb pedig szálytalan voilt elkezdett kuravanyázni... mondtam neki hogy szálljon ki és lerendezhetjük a dolgot... de utánna hívja is fel a fogorvosát mert kirogom a fogait az állkapcsával együtt
szevasztok nem tudtok oldalt linket addni ahol tavalyi versenyeket le lehet tolteni enduro and Cross ????
hály bobby
Szia Z.
ezt mind megkapod az 525-től..........és abból már a 2004- eset megveheted mondjuk mert onnantól finomodtak igazán a dolgok ...mondjuk az 1.3-1.4 Mft be meg tud állni kábé......persze próbáld meg a kevés kilométeres példányt beszerezni belőle ....ha ügyes vagy azzal már versenyt nyerhetsz ....de ami fontos egyik legkomolyabb enduró ....
A szuzukitol az 520 ktm százszor többet ér.
akkor 450
olcsóbb..asszem..zsír futómű,erős
KTM 525 EXC
Sziasztok. Jóóóóóóó válasz. Inkább 525. Persze a lóvé eléggé behatárolja a lehtőségeket.
Nem a legjobb motor kell nekem, csak öninditó,kicsivel több erő,meg, jobb telók.
azért drága mert jó
szerintem megéri megvenni
próbáltam 525exc-t tetszik is csak drága, az 520-as olcsobb,de nem vagyok elájulva tőle,a drz még olcsobb,csak nem tudom milyen
azé nem fog mert be kell hogy kopjom
huzd a féket és huzd a gázt is...de csak pár másodpercig meg leég a gecibe...
ezt csiáld párszor..aztán jó lesz
én is ezt szoktam
Flakonrol+tartályrol kupak le és beleöntöd a tartályba
MOTUL 710 4 ropi
Hy.Beraktam az uj fékbetéteket hátulra,csak a bib az,hogy mikor cseréltem kis fék olaj elfojt és miután összeraktam nem fog a fék szerintem az olajveszteség miatt,habár nem volt vészes adag de elfojt egy kicsi..... kérdés:fékrendszer olaj feltötésének menete???
itt még 2800ft ir........http://www.formula3000.hu/shop...
Csodálkoztam is mert párnapja néztem és drága volt,gondoltam valami visszonteladoi kedvezményed van...kiváncsi vagyok most mennyi a kuton.
aztakurva mégse.....3500ra emelték
de ugysem annyi mert a futárnak jattolsz (hacsak nemvagy kampos orru ..)de nekem itt közelvan a castrol kut,megnéztem a dobozon 3120Ft