Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.videobomb.hu/video/... Gondoltam kedveskedem nektek...
angolóra van
Szasztok....mizu erre?
Helóka,
Kösszencs a gyorsasági help-et Siki!!!!!!!!!!
tess Laci! TT 600 R
És holl van a hirdetés fazer Linkeld már be.
Heló Srácok,
Ugyan nem "idevalósi" vagyok de két mondat erejéig zavarnék.
Ha tudtok valakit aki terepezik és szeretne egy nyomvályú ásót akkor most tettem fel egy igen komolyat.
Yamaha TT 600 R gyári sport a többi a hirdetésben.
Előre is kösszencs: Atis
én még régebben olvasgattam ennek utána, régen versenyeken is öntötek kis ricinust, csak az a baj hogy nem ég el eléggé.....szerintem a mai olajak mellet nem kell trükközni adnak azok elég kenést, igaz most is vannak még olajak amikbe van ricinus(aszem)
Az igolnak kurva jó illata van probáld ki.
Na mindenki alszik????Halotam hogy lehet a benzinbe ricinus olajat rakni jobb lesz a kenése a motornak meg lesz valami illata is vagy nem?Meg milyen arányba!10 literhez 1 deci!Vagy menyi?Vélemény?
én is léptem jo8 csá
ez jo kérdés magam sem tudom,de inkább csak meghirdettem kiváncsiságbol,hogy mégis jelentkeznek-e utánna stb...
mentem! csao! jo8
Láttam a moccod is eladó
amugy valakinek kellene kx125-re pro circuit rendszer vagy tud olyat akinek kellene,akkor szoljon mert az enyém eladó... ára: 50 ezer ft
gyári eladó lesz?
Csáo!Sajna sok az érte 30000-ért tudok!De azért kösz!
szeva...megjöttem a veretésböl.. haver szunyájával(1.3as shwift) kenettünk egy jot a közeli erdökben most este nagyon komoly volt
hogy termeltünk ma?
csao!
szewa
Szisztok motorosok (és autósok) aludjatok jól!
Coppins and Cairoli winners in Montevarchi
MX1
1 112 COPPINS JOSHUA 50
2 19 PHILIPPAERTS DAVID 44
3 60 NEMETH KORNEL 40
4 114 DE REUVER MARC 36
5 122 MELOTTE CEDRIC 31
6 20 MEO ANTOINE 30
7 80 PRIEM MANUEL 26
8 4 BEGGI CRISTIAN 26
9 23 SALVINI ALEX 26
10 5 BARTOLINI ANDREA 23

edzésen első volt:
"Kornel Nemeth on pole position in Montevarchi
Kornel Nemeth set the fastest time today at the first round of the Italian Championship in Montevarchi. Rinaldi Yamaha rider Josh Coppins was just a little bit slower as Nemeth and set the second fastest time in front of David Philippaerts. In the MX2 class it was the Frenchman Nicolas Aubin who set the fastest time in front of Manuel Monni and Kenneth Gundersen.

Results:

MX1:
1 K. NEMETH 1’50.746
2 J. COPPINS 1’50.907
3 D. PHILIPPAERTS 1’51.118
4 M.DE REUVER 1’51.265
5 A. MEO 1’51.379
6 C. MELOTTE 1’51.630
7 A. SALVINI 1’51.680
8 C. STEVANINI 1’52.335
9 A. CHIODI 1’52.795
10 T. TRAVERSINI 1’53.007