Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jajjj nem aútóst lécc
????? hérted h 50 ig nem indul az élet?
ugyfest...
ha 50ig nem indul az élet, felteszek egy találos kérdést...(sajna autós)
az..
Estét!
halál?
dávid mi a mösön cimed?
amugy fater ért a szereléshez megtudná csinálni mivel eléggé keni vájsz... de őt kurvára nem érdekelte h van ae baja vagy nics, ha vmi gond van megcsinájja.. még nem beszétem vele errő, majd ha lekapom a hengert akor a vizet elötte le ke engednem ha jol tudom, aztán kéne hozzá uj tömités is..
ha lenn lesz a henger, akkor majd megkotyogtatjuk a hajtokart... blablabla
na ezt akartam kifejezni
kabbe
jovan
majd
isti meg majd megmondja h mennyit gondol érte... most azért annyit kikéne hozni a kipuffbol h fussa a szerelőt meg a dugot meg mopst nem nagy szám egy dugo nem is arro lvan szo... me ha ki cserélem akkor legalább tudom h mi merre hány ora.... én igy gondolkodok.. jo az elméletem? szal még1x eladom a kipufft abbol meg megcsináltatom a dugot, már ha egyátalán kell hozzányulni.. és akkor tudomh van egy jo mocim...
pontosan...
hondában szar állapotban annyi a kompresszio mint a huskyban jó állapotában...szal ennyit a huskyról
hát én a helyedben picit belenéztem volna...csak ugy felületesen, de mélyre hatóan... a berugókarról: lehet a huskyba kevesebb a kompresszió jó álapotában, a hondába meg több a kompresszió jó állapotában
de me van 1 ami rajta van meg van a hgs rendszer
-?
Amúgy egyet értek Faisst-tal sztem se ér többet 60nál az enyimen is van egy karbon dob ami bolti árba 45 most örülnék ha kapnék érte 25 ha eladnám de nem adom mert kurva jól néz ki?
szettem volna ott szét? vettem én észre h a berugokar kicsit könnyedén megy, de ugy voltam vele h a husky is ien volt.... és akkor is ien volt amikor 2 ora volt a blokkban
de akkor meg nem lesz kipuffod
gerle sztem előszőr néztél volna bele a motorba belülről,és csak azután veted volna meg...
de te mé szosz bele?

azt se tom h eladjam vagy ne adjam de azé volna jo mert akkor meglene a dugó ára, meg a szerviz ára is...
Passz...így lett véve..... a V6-os omega nemnagyon tudott elmenni mellete
bazz..de egy tobb éve használt kipuff 90 ropi???
egy zsír uj 17ropival drágább...
kb 50-60 lenne a reális érte
házi szélesítés rieger mintára, vagy eredeti rieger sárvédők?
ilyen
leviva*= levive