köll nekem egy dob a crm-re rezo még nem de egy dob elférne most kaptam egy vidit amibe hallatszik egy gyári rezos arrow dobos crm hagja....jobb....nagyságredekkel!
na szevasztok agyonenduróztuk magunkat .......naon faxa volt mentünk mindenfelé jó volt a pálya bár néhányan elvéreztek összeségében remek nap volt így idegrendszerem helyreállt .........motor is rendbe ...bár állítottam futóművön és nem találom rajta a megszokott helyem ...hűtőm is kíváló lett
szecsu nekünk van villany de álltunk a ház előtt és gondoltuk nem hagyjuk beindítva a lovakat csak azért , hogy világítsuk ....amúgy minek lámpa olvasni akarsz ?
hova mentél amúgy a szerelvénnyel?
keselyű a nikasilozás úgy 70 ropi ha vettél egy új dugót előtte 32 ezerért és az odaadod nekik, hogy megkaphasd 70 -ért 100 ezerből nem úszol meg egy ilyen mutatványt !
szecsu nekünk van villany de álltunk a ház előtt és gondoltuk nem hagyjuk beindítva a lovakat csak azért , hogy világítsuk ....amúgy minek lámpa olvasni akarsz ?
hova mentél amúgy a szerelvénnyel?
keselyű a nikasilozás úgy 70 ropi ha vettél egy új dugót előtte 32 ezerért és az odaadod nekik, hogy megkaphasd 70 -ért 100 ezerből nem úszol meg egy ilyen mutatványt !
csőő
most megyek...
de most még megkegyelmezek!