Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2190

CR 125
"92-2000

A – E
0,01

53,93
58,0
15,0
20,5
-
11,5
17,0

EGYENES

BEVONATOS

23 500 .-

Nem ablakos
hőj... a membrán lehet helyettesiteni karbon lappal????

most magarázza egy gyerek
én is mondok néhány árat
miaz spy, még érzed a hétvégi buli hatását??
ja és vállalom 2t és 4t motorok javitását
modok még egy két fincsi árat, egy henger hozzá 114 ezer, főtengely 96 ezer..
ok
nem igy akarom venni, hanem igy monták az árat... külön külön mindenre....
ácsi....ö ugy gondolta,hogy csak külön gyürüt vesz a régi dugora
siki az nem folytás!!!
ha az lenne akkor szűkítőt raktak volna rá
gerle... minek akarsz gyűrűket is venni... a csapszeget és a gyűrűt a dugóval együtt adják.... legalábbis a proxnál
na végeztem a wr el.... még nem indítottam be... valszeg a tekercsben kell vmit kicserélni... majd holnap megmérjük....

mennyiért hoztok nekem arrow és hgs véget?? igen mind2 érdekelne. az arrow a dt re kéne a hgs a cr re... mert a cr en csak a rezó hgs
ja és utánna az olajpumpa tartály vissza szivo fölamelláját megfeszited,kienged a teleszkopot és csumi
a rácsozott cucc már nem az általam kivevendőnek vélt fém hengerhez tartozik......
a fötengej szimeringet párhuzamosan beállitod a csapszeggel,aztán a kuplung bowdent elvágod....vársz 10percet megkopogtatod a hengert 13mas kulcsal ha magas hangja van akkor jo ha mély?méjj? akkor nem jo
sztem nem folytás..
ok....csak azért irtam mert olyan jol eltémáztok ezen,hogy menniy az a rendszer nembaj legalább gyülnek a h.szolások
erre válaszoljatok vazze, leszarom ki menyit akar keresni a micsodán

nem sürgös eladni 90 et én se adnék érta may 60 at de nem adom el...
van egy hengerfejem is ... 45 ezer ujjonan 25 t ér... de minek adjam el? jo helyen van itt
de el is vitték a gumikat 5ért....amúgy szerintem nem volt irreális,az új áruk 11....szóval ha 50 az új ára akkor 25öt ér...szal spy erről ennyit...
pedig xlzx teis irreális áron árultad a gumiakt sokak szerint gerle szerint ha megveszik 90ért ö dolga,az már más kérdés,hogy meg is veszik majd tölle
a második amit az AZ lenne
jaja..amit használsz amit kopik, amit kopott az nem csak fizikai állapotban kopott hanem értékben is...
az mind1,most a tiedről van szó hogy irreális áron nem tudod eladni és ezt most nem parasztságból mondtam...csak sajna mindennek meg van a maga ára,a HASZNÁLATI értéke.
na jo van nem bunkozok