Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megint van valami cirkusz?
Sorozzátok meg őket a francba, pusztuljon a férgese
Figyu ádibácsi. Te hol csináltatod meg a mocid villamossági rendszerét? Találtál a környéken valami szerelőt?
na izzítsam a csicskagunt?
nem lennék a helyedben
jogos kérdés...
te yard vagy
Igazából szoktam vele supermotózni, de lassítani akarod a gépet vagy fékezni? Nehéz döntés lesz. Elhúztam jó mulatást, megyek hajnalban Pestre, tömeget oszlatni.
Én kihagytam de a 250/2t mellet 40le DRZ-töl is többet vártam,jó motor+minden,de nemhozott lázba
neáam is ez volt gyenge mint a picsa
pontosan...
Hát aki 125/2t után felül 1 250/4t-re meglepödik az biztos......többet vár mint kap
felesleges ap racinget venni főleg egy crossgépbe.... apracing a speedekbe meg az utcai endurokba kell amik már 100 felett mennek.. és feltételezem hogy spy kiló20 al menne az eerdőben bagy a crosspályán
4t igen
elírtam... 250 2t bebaszna ha gyenge lenne
SPY14 igazából 6-7 e Ft alatt nem kapsz jó f.betétet. Nekem az AP Racing /superbike/ keverék nem melegedett fel.
1elirás hogy rárepültünk
ott van lejebb pár sorral hogy elírtam... 250 2t pastrana nak nem gyenge... ki vagyok én hozzá képest
Na azért...
Kinek gyenge a 250 2t? Talán már az MX-ben motorozol?
figy nem motorozol nagy sebességgel mint egy gixer szal mind1 a legszarabb is jó... én bementem egy helyre ahol ilyneket gyártanak és ott adták 600 ft ért db ját... már fél éve bennevan a dt be és eddig megfogott mindig
komolyan?
Te negyon tudsz valamit ha a 250/2t neked gyenge(vagy szar volt a motor...)irigyellek...
én 600 ft ért veszem a fékbetétet
4t igen
elírtam... 250 2t bebaszna ha gyenge lenne