Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha már "jó" tempót motorozol akkor a 250-es kicsi lesz meg fogod bánni. Nekem is ez volt, pedig én nem megyek nagy tempót..
De ha félni akarsz, vegyél 250 2T-ét.
fékbetétet kellessz vennem,a parrillánál van x-fun 3600,jo az szerintetek???vagy vegyek más fajtát??
valami vélemény?
nem 250 4t akart lenni nem hinném,hogy 250 2t gyenge lenne
Hali,

Ja még eladó a masina, bár már nem ugyan az a masina.
Kicseréltem a kerékcsapágyakat+ szimeringeket, holnap hozom hozzá az új láncot+ fékbetéteket.
Ja és szétrobbantottam+ felújítottam a komplett himbát+ lengőkart.

Vasárnap leszek kész vele. Majd teszek fel képeket.

Üdv
Mihu
ennyire drz-vl
Szerintem ez a yami nem 2004-es még a régi fajta idomzat van rajta amit 2003-ig gyártottak. De ne legyen igazam.
akkó 450 es... 250 es az naggyábó a 125 ös 2t vel azonos erőviszonyú... de menj el egy tesztnapra és próbáld ki mind2 mert pl nekem gyenge a 250 2t
szerintem 450est vállalj be msot figyu...nem vagyok angy szaki,de annyit csak az adatokbol kiszürök,hogy a drz és egy 250 4t corss loerö arányban szinte azonos.....szoval most ha venne egy 250es 4t-ét az olyan mintha vett volna ujbol egy drz-éz csak lámpa nélkül(szerintem )
persze sokszor megyk pályán.88kg.hogy nyomom?nem félek a drz-től.ennyire.most erre mit mondjak.
NAVÁRJÁ SPY kolléga.. atóól füg hogy tud a srác... nemmindegy hogy endurozott eddig vagy ment már crosspályán is
hány kg vagy.. és milyne pron nyomod??? mentél már motocross pályán???
én a helyedben 450-est vennék
szevasztok!

nem tudjátok hogy hol utdnék Aprilia RX 50 motoromra matricaszettet, matrricát venni? esetleg weblapp thX.
hali.drz400 e után milyen 4 ütemű cross gépet vegyek 250 vagy 450-est?rmz?mennyire harap a 450-es talán az a jobb mert nem lehet kimotorozni és nem megy olyan hamar gallyra mint a 250 4t?hmm?ja és bírja a 2 órás versenyt is?
cr ed eladó még?? erősen gondolkozom rajta
Szép jó estét hölgyek,urak!!
Milyen motor..??kicsit le vaok maradva
2szer kellet elolvasni hogy megértsem
jézéefhez
jézéefhet
Hello Urak,

Van egy kipufogó-könyök pluszban, eladó.
HONDA CR 125 R - 1997-2001 - típusokra jó.
Tökéletes horpadásmentes állapotban.

Ár: 16 recsegő

Ha valakit érdekel, csörgessen meg, megbeszéljük a részleteket.

Üdv
Mihu
Gratula a jézé 250hez !!!!!!!!!!!
durva arc, aki a legyen ön is milliomosban van most
Érdekel. Igaz Drz SM- em volt, most adtam el, 2 km-ert kerekeztem vele Debrecenben.
Hát aki nemnormális, az nemnormáls