Köszi az infót. Sokat töprengtem rajta igazából kevés a pénzem,most kellet eladnom a1.5 éves DRz Sm-et 14e.kmóta csak láncot, fék betétet cseréltem, imádtam. gokart pályán 1-2 ktm -es tudott megelőzni pedig ez csak S blokkos volt.
A dugórol semmit nem tudok aki hüvelyezi az nagyon ajánlja.
Hüvelyezni igen ,lsd Faisst gépet, az övé is acélperselyes. Nicasilozás sajnos nagyon drága művelet. A magyar dugón belül mire gondolsz? BERTA?
Egy ilyen verseny gépbe rendes dugót kell tenni. Prox, vertex, mahle, wössner stb.
Látom szép motorod van. 2004 es ha jól látom.
Mivel ma ugyis DRZ napot nyitottunk, ezért kíváncsi vagyok miért kellett már felujítani a gépet. Hány km van már benne(vagy üzemóra, tank,olajcsere) rendeltetésszerűen lett használva, vagy megsült vmiért?
Mert hallottam már pár rém dolgot erről a szuper megbízható járgányról is !
vasárnap kibebaszottnagy motorozásnak nézek elééébe....
megyünk fótra edzeni
pár litert lájtolok yz vel...aztán szerintem már 11-12 felé már szétgyilkolhatom
Olvassátok el a cikkeket a motorinfo-n mindent faján leírnak.
Lényege:
Everts jó pénzért a KTM csapat VERSENYIGAZGATÓJA lesz.
Azaz pl. ő edz jelen pillanatban a versenyzőkkel és Evertsnek az a módszere hogy nem csak dirigál hanem mutatja is a dolgokat.
Az pedig szarul nézne ki ha egy KTM gyári edzésen Yamahával nyomulna
A dugórol semmit nem tudok aki hüvelyezi az nagyon ajánlja.
amúgy kérdezhetek??
Érdekes még nem is láttalak asszem igaz sokan vagytok DRZ-sek vörösváron
Egy ilyen verseny gépbe rendes dugót kell tenni. Prox, vertex, mahle, wössner stb.
Látom szép motorod van. 2004 es ha jól látom.
Mivel ma ugyis DRZ napot nyitottunk, ezért kíváncsi vagyok miért kellett már felujítani a gépet. Hány km van már benne(vagy üzemóra, tank,olajcsere) rendeltetésszerűen lett használva, vagy megsült vmiért?
Mert hallottam már pár rém dolgot erről a szuper megbízható járgányról is !
előbb elgondolkoztam valamit és elfelejtettem befejezni a mondandómat
akit érdekel kereseen msn en.
daren89@freemail.hu
csak hogy gyarapítsam a hsz eket
megyünk fótra edzeni
pár litert lájtolok yz vel...aztán szerintem már 11-12 felé már szétgyilkolhatom
Schüll, thx a pontosítást! jézé hogy van?
Olvassátok el a cikkeket a motorinfo-n mindent faján leírnak.
Lényege:
Everts jó pénzért a KTM csapat VERSENYIGAZGATÓJA lesz.
Azaz pl. ő edz jelen pillanatban a versenyzőkkel és Evertsnek az a módszere hogy nem csak dirigál hanem mutatja is a dolgokat.
Az pedig szarul nézne ki ha egy KTM gyári edzésen Yamahával nyomulna
nem is tudtam! kösz!