Mondjuk pont ezt néztem, elég jól nézne ki, csak tényleg nagy bajban vagyok,hogy mi a xart lehetne rongyos 400-450ből venni.
Ez a legxarabb összeg motorvásárlás szempontjából.600-700ért már jó gépek vannak
én ültem de le is szálltam rögtön mert nagyon erős jól van na gyenge mint a harmat de legalább nem könnyű ...............amúgy megbízhatónak megbízhatóak a dr-ek persze ha műszaki állapotuk engedi ezt ........viszont ami a legnagyobb baja nagyon drága egy-egy szebb példány
ebből minimum dr 350 ...de az se nagy durranás és az is drága
köcc aki jelölt iwiw en... a 350 es háát választo... 380 ra van hagyva, váác felett van, sztem 350 be ideadná a srác, csak az a baj h akkor nem ujjitottam, vagy is nem fiatalitottam semmit, 99 es az is a cr is az volt, végülis nemtom elgondolkodtato, uj vez lánc, dugo gyürü..... de inkább várok, mig veszünk végre egy másik kamiont aztán meglátom h mennyit szán még az öreg nekem, én olyan max 350 re számolok plusszba... többre nem, ami azt jelenti h olyan 5-680 ezer között nézhetek mocit... de annyira nem sürgös
THX!
Na ha már Endurocross topic: mint mondottam unokabratyom DT-je beszart.....nem lett még szétszedve szerintem gyürű törés de van egy érdekesség!
aznap mikor meghalt akarta kitolni a sufniból de nem tudta hátrafelé! amikor hiretelen leállt csörömpölések közepette és többé nem indult, csak fémes hangokat produkált rugás esetén, akkor lehetett hátrafelé is tolni!
Ez a legxarabb összeg motorvásárlás szempontjából.600-700ért már jó gépek vannak
dr250
ebből minimum dr 350 ...de az se nagy durranás és az is drága
Na ha már Endurocross topic: mint mondottam unokabratyom DT-je beszart.....nem lett még szétszedve szerintem gyürű törés de van egy érdekesség!
aznap mikor meghalt akarta kitolni a sufniból de nem tudta hátrafelé! amikor hiretelen leállt csörömpölések közepette és többé nem indult, csak fémes hangokat produkált rugás esetén, akkor lehetett hátrafelé is tolni!
Ki ült már DR250en?
meg milyen gép az? jó megbízható, erős-e, jó a hangja?
Én sose láttam még csak fényképről.