KDX 250
Szerintem jól megy. Van aki 42Le-snek mondja van aki 51-nek nemtudom, hogy mennyi . A lényeg szerintem, hogy megy mint az "ítélet" . /Mondjuk egy RMZ-250hez képest nem!!/
Telói jól bírják a gyűrődést
Alkatrészek szerintem elég drágák, bár más nyugati mocim még nem volt, csak az MZ-hez hasonlítva, amihez pedig olcsó volt minden.
ilyenkor bánom ha apró darabokba van a mocim,ilyen idő én meg itthon ülk
mondjuk nem rossz a gépem csak felujítás alatt van,apropó nem tud vki abban segíteni h egy drzbe mennyi be kerül vezérműlánc és szelep? előre is köszi a segítséget
nagyon jó idő van!
szépen indult, szépen ment
megyek, ecercsak hátranézek és látom hogy ott egy újmagyar a ladájával....gondoltam nem szorakozok sarkon elfordulok ő ugyse arra jön....de jött....fordulok be az egyik utcába ott is jön, megyek egy full értelmetlen kört az utcába még mindig ott van.....gondoltam ha ilyen vicces akkor megyünk föld útra...
jött oda is, szerintem azt hitte hogy ott mjad jól megszopat mentem 50el, (autoval ott 30-40el szoktunk) nézem nem sajnálja, jön.... aztán gyorsitottam ő is probált de szerintem nem akarta teljesen kinyirni....70-nél feladta mind1 nem tudtom mit szeretett volna, de abba biztos vagyok hogy lophat bele új futőművet
nA SZEVASZTOK!!! Spy ide írok mer se a telefont nem veszed se msn meg semmi! Vótam kint a bányában de nem vótatok vazze!!! Máskor csergess rám... De azé egyedül is verettem nem is kicsit
Sziasztok!
Van valakinek Husqvarna TE 610-ese? Miket kell tudni róla? Mennyit fogyaszt, mekora a hatótávolsága, milyen gyakran kell olajat cserélni és mennyit, gyűrűket, szelepeket állítani? Milyen karbantartást igényel még? Pár jó szót, vagy rosszat a gépről.
Előre is köszönöm!
Üdv.
tehát magyarul:
Everts!
vélemény? átment a KTM-hez és mégsem vonul visza?