Olvasgattam vissza
Nagy Huxi vitáknál mindig kijött a végére, hogy manapság lehet, hogy gyengélked(ett), de nem véletlenül van annyi címe. Erről eszembe jutott valami. Olyan dejá vu érzés...
ja láttam zsír ! hol vannak a többiek megint alszanak? te nagykátai vagy? az a rész motorozásilag dakarközeli élményt nyújt nem? voltam arra katona /tápiószecső/ igaz csak félvenként néhány napig de a homokot nem felejtem el ...egyszer üti adott egy bringát , hogy azzal utolérem majd a vonatot tengelyigérő homokban
kész átverést nézem áhhhh szegény csávót h beszopatta a 2cseléd
vetköztek neki,meg táncikáltak csávoban meg már tomboltak a hormonok,aztán meg fel bukkan balázs
Szia! Szoktál berénybe járni a pályára? Én árokszállási vagyok eredetileg, de Bp.-en lakom már, csak szoktam még arra járni a szüleimhez, meg csapatni is.
Nekem jó. Nincs vele sok baj, nekem pont ideális, bár a magasságom miatt(173) lassú menetben néha meggyűlik vele a bajom (935mm)
Nagy Huxi vitáknál mindig kijött a végére, hogy manapság lehet, hogy gyengélked(ett), de nem véletlenül van annyi címe. Erről eszembe jutott valami. Olyan dejá vu érzés...
vetköztek neki,meg táncikáltak csávoban meg már tomboltak a hormonok,aztán meg fel bukkan balázs