Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nahh fiúk én most lépek pancsiba meg megetetem az öcsikém,aztán lehet még felnézek hozzátok az éjszakai töritanulás közbe
Köxi a tanárokkal meg általába így szokott lenni.. most nem mondanék jelzőket
Nem a szélsőbokori és simai ut között egy tanyán? Vmi Attila a neve.
Ő csinál nyíregyházán pufókat.
Egy Nyiregyi srác csinált egy 50-es rendszert, rozsd.mentes acélból.Nagyon profin dolgozik, gyönyörű íveket csinál.
Ebbe a szép épületbe járok.
A tanárok már nem ilyen szépek
Amúgy NYF-MMFK
és melyik intézménybe?
általános gépészmérnöknek, járműgépész szakvonalon
evenx te minek tanulsz?? mármint szakmára gondolok
épülöfélbe már már teljesen meg gyogyultam(kis höhögés és annyi)
Ezt tanulom, de vannak egy páran ,akik a való életből merítenek, mert sokat szereltek már, én csak könyvekből táplálkozom ,mert még csak hallgató vagyok.
spy és amúgy rosszul vagy még v már épülőfélbe??
hát hogy egy kis széllökkentyü és vissza esek a betegségbe
várj kitalálom! vírus és nem mehetsz nem eröltetheted meg magad, mert valami vissza maradhat!
talált?
ne is mond vazzeg ugyvolt h ma már szétmotorozom az agyam,erre fater nem engedett ki ilyet még miota motorozok nem mondottt,mert mindig engedett nem volt az h szar idö van stb...stb...
most meg azt mondja hogy nem és kész ohhh azt hittem felrobbanok olyan ideges voltam
nemtudom mikor fogok motorozni pedig ma gerre is rugatott
jahh,nagyjából felfogtam
Milyen pufóval nyomtad? gyári?
Evenx látom képben vagy a dolgokkal. Ha valamint nem tudok majd téged kereslek.
na már van anyi kraftod hogy motorra ülj?
Igen neked szólt ,mert te kérdezted mi az a hüvely.
Amúgy remélem értetted, ha nem elmagyarázom érthetőbben is.
ez neked szol
Meg kéthavonta olajcsere, és gumi.
Evenx ha ez nekem szól,akkor köxi,ha nem akkor is
A hengerkonstrukciók lehet persely nélküliek, míg a másik csoportját a perselyes megoldások alkotják. Folyadékhűtéses motoroknál a forgattyúházba, léghűtéses motoroknál a hűtőbordázatba épített hengerperselyeket alkalmaznak, ha a ház, vagy a bordázat anyaga által nyújtott feltételek nem elégítik ki megfelelően az adott motor hengerével szemben támasztott követelményeket. A perselyeket általában finomszemcsés öntöttvasból, centrifugál öntéssel készítik. Az így készült perselyeknek kedvezőbb mechanikai tulajdonságaik vannak, mint a forgattyúházban fúrt változatoknak, ezért rendszerint hosszabb az élettartamuk, és elhasználódásuk esetén egyes konstrukcióknál cserélhetők. Perselyeket az öntöttvas és a könnyűfém forgattyúházakban egyaránt alkalmaznak.

Folyadékhűtéses motorok esetén két alapvető perselytípus mód terjedt el, a száraz és a nedves persely. A szárazperselyt az öntöttvas forgattyúházba sajtolják, vagy a könnyűfém forgattyúházat a persely köré öntik. Száraz perselyes motoroknál a hűtőközeg a persely falával közvetlenül nem érintkezik.
A nedves perselyes megoldásoknál a hengerkonstrukciók esetén a forgattyúházba úgy építik be a perselyt, hogy annak külső oldalával a hűtőfolyadék közvetlenül érintkezhet. E konstrukciók a szárazperselyes megoldásokhoz viszonyítva lényegesen javítják a hőátadást, egyszerűbb forgattyúház öntési megoldásokat tesznek lehetővé, ugyanakkor csökkentik a forgattyúház merevségét és külön problémát jelent a hűtőfolyadék elszigetelése a forgattyúház és égéstér irányába.