az adatlapomon megtudod nézni,hogy mim van......énis igy vagyok ezzel....minnél messzebb annál jobb általában 2-3an megyünk....de van amikor 4-5-6 ember
Ez mind szép és jó de belenyulsz valami éppen most mindjárt szétesek 250-4t be sirvafakadsz mert inged/gatyád ráköltöd(idegeidröl ne is beszéljünk )...de lehet hogy hülyeséget beszélek....
Igazából 125 2t után vagyok, és pénz híjján várok az "igazira". Ami persze egy wr450, vagy hasonló ló lenne, de ennek gondolata még kicsit sem rémiszget.Majd suli befejezése után, mikor jó sok pénzem lesz hobbira fektetni.
Amúgy tudom mi a különbség 250ccm nél 2-4 ütem között. Tudom mi a különbség ló és ló között. Nagyon sok géppel mentem már, a dr kimaradt az életemből.
Tudom a helyes választás most számomra egy "nyunyuki kirándulómotor"( aki nem érti DRZ) lenne, de a keret túl szűk hozzá.
Szóval mint motorpótló gondoltam egy 250 4t re, mert 400asra nem fussa, a 4t meg megbízható, szép hangú, nem benzinpancsolgatós bla bla. Igaz , hogy sovány ,de a semmitől még ez is 100szor jobb. Én sajnos a semmit élvezem nyár óta....
én is egyértelmüen csakis terepen zuzatok.......sajna mint az elöbb kifejtettem nem olyan faszák erre felé a terepviszonyok de én a magam modján elcsapatgatok itt is(gerre cimborámmal)
Ha valóban ki akarsz b*szni ennyi pénzt az ablakon motorra hogy jól összetörd magad és kórházban köss ki Ha 250-esbe vagy 300-asba gondolkozol,vagyél kétüteműt,és tanuld meg kezelni.egy 250-es 4T tljesítményben messze elmarad egy ugyanojan 2T mögött.......jótanács...... jó..jó.. az olaj drága...de megéri!
Amúgy tudom mi a különbség 250ccm nél 2-4 ütem között. Tudom mi a különbség ló és ló között. Nagyon sok géppel mentem már, a dr kimaradt az életemből.
Tudom a helyes választás most számomra egy "nyunyuki kirándulómotor"( aki nem érti DRZ) lenne, de a keret túl szűk hozzá.
Szóval mint motorpótló gondoltam egy 250 4t re, mert 400asra nem fussa, a 4t meg megbízható, szép hangú, nem benzinpancsolgatós bla bla. Igaz , hogy sovány ,de a semmitől még ez is 100szor jobb. Én sajnos a semmit élvezem nyár óta....